TOP CIAO.RO | Au uitat de bunele maniere, deși erau în public. Divele au comis-o rău!

Publicat: 07 dec. 2023, 14:00 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao

Divele din România sunt, de obicei, foarte atente cu gesturile pe care le fac atunci când sunt în public. Cu toate acestea, nu se pot controla mereu, iar când nu au făcut-o, au fost surprinse. Paparazzi CIAO.RO au fost, ca de fiecare dată la locul şi momentul potrivit, iar imaginile pe care vi le prezentăm în GALERIA FOTO reprezintă dovada de netăgăduit. Vă invităm să răsfoiţi cu atenţie fotografiile. De data aceasta, divele au comis-o rău!

Vedetele din showbiz-ul autohton reuşesc să întoarcă toate privirile atunci când apar în public. Sunt urmărite la fiecare pas, din acest motiv au grijă să arate şi să se poarte impecabil. Există însă, momente în care uită de “etichetă”. Nu v-aţi fi gândit vreodată că ar putea să îşi bage degetul în gură sau să se scobească între dinţi într-un loc public.

Topul divelor care au gafat-o rău!

Cine sunt cele 30 de sexy-vedete care au uitat, pentru câteva secunde, de bunele maniere și se bat să urce pe podium? Bianca Drăgușanu, Adela Popescu, Eva Kent, Anna Lesko, Diana Dumitrescu, Alina Pușcaș, Giulia Anghelescu, Andreea Raicu, Lavinia Pârva, Andreea Esca, Lora Petrescu, Andreea Bănică, Rocsana Marcu, Andreea Ibacka, Maria Marinescu, Alina Crișan, Oana Sârbu, Elena Gheorghe, Andra Măruță, Raluca Sandu, Adelina Pestrițu, Wanda, Simona Halep, Elena Ionescu, Diana Munteanu, Adina Buzatu, Loredana Chivu, Monica Odagiu și Daiana Anghel.

V-am captat atenția? Nu rămâne decât să aflaţi ce loc ocupă fiecare vedetă. Fotografiile nu merită, sub nicio formă, ratate.

Frumoase, dar flămânde!

Sunt mereu aranjate, tot timpul în pas cu moda, însă divele din România mai au şi momente de slăbiciune. Nu v-aţi fi aşteptat la asta, la cât de atente sunt vedetele noastre să nu fie prinse pe picior greşit.

Chiar dacă nu le onorează ipostazele, cu siguranță se vor amuza și ele când se vor vedea în imaginile din GALERIA FOTO.

Am putea spune că surorile Bambi sunt campioane la ”mâncat viteză”. În perioada respectivă, ce-i drept, nu stăteau bine deloc la capitolul timp. Aveau concerte pe bandă rulantă şi erau nevoite să se hrănească pe unde apucau. Deşi, la cum arată ai zice că nu prea se ating pe mâncare. Artistele care mai nou au lăsat microfonul pentru afaceri, s-au speriat destul de tare de aparatele de fotografiat de parcă erau prinse în flagrant cu cine știe ce substanțe interzise. Dar, de fapt, ele înfulecau de zor nişte orez la caserolă. (VEZI TOATE DETALIILE AICI)

 

Sursă foto: arhivă CIAO

Publicat: 07 dec. 2023, 14:00 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă