TOP CIAO.RO | Frumoase, dar flămânde! Vedetele care nu au ţinut cont de bunele maniere + Cine mănâncă cel mai haios la volan

Publicat: 23 nov. 2023, 16:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Sunt mereu aranjate, tot timpul în pas cu moda, însă divele din România mai au şi momente de slăbiciune. Nu v-aţi fi aşteptat la asta, la cât de atente sunt vedetele noastre să nu fie prinse pe picior greşit. Dar, paparazzi CIAO.RO au fost la locul şi momentul potrivit şi le-au surprins în timp ce înfulecă fast food pe sub volan cu gândul că nu le poate vedea nimeni! Nu trebuie să rataţi imaginile din GALERIA FOTO! Sunt savuroase!

N-au cum să stea locului o clipă, nici când ar trebui să şadă blând şi să mestece în tihnă. Din lipsa timpului, multe vedete din România au fost fotografiate în ipostaze de care cu siguranţă nu ar vrea să îşi aducă aminte.

Frumoase, dar flămânde!

Chiar dacă nu le onorează ipostazele, cu siguranță se vor amuza și ele când se vor vedea în imaginile din GALERIA FOTO.

Am putea spune că surorile Bambi sunt campioane la ”mâncat viteză”. În perioada respectivă, ce-i drept, nu stăteau bine deloc la capitolul timp. Aveau concerte pe bandă rulantă şi erau nevoite să se hrănească pe unde apucau. Deşi, la cum arată ai zice că nu prea se ating pe mâncare. Artistele care mai nou au lăsat microfonul pentru afaceri, s-au speriat destul de tare de aparatele de fotografiat de parcă erau prinse în flagrant cu cine știe ce substanțe interzise. Dar, de fapt, ele înfulecau de zor nişte orez la caserolă.

Următoarea pe lista noastră este Anna Lesko. Te-ai fi gândit vreodată că o să o vezi pe diva sexy în timp ce mănâncă shaorma pe sub volan… cu mare poftă?

Oana Lis a recunoscut mereu că nu dă înapoi când vine vorba de mâncare. În ceea ce o priveşte nu este nimic de mirare. Soţia lui Viorel Lis nu s-a putut abţine nici măcar la volan. A „atacat” o pizza, evident după ce a tras pe dreapta preţ de câteva minute.

Contrar așteptărilor pe care unii răutăcioşi le-ar putea avea, campioana acestui top nu este Oana Roman. Pe ea am surprins-o în mașină în timp ce răsfăța doar cu un sandviș.

 

Sursă foto: arhivă CIAO

Publicat: 23 nov. 2023, 16:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă