Oana Roman a izbucnit în lacrimi pe reţelele de socializare. Vedeta a clacat din cauza problemelor + Ce acuzaţii îi aduce lui Marius Elisei

Publicat: 22 nov. 2023, 11:47 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Oana Roman a făcut din nou acuzaţii dure la adresa fostului ei soţ. Vedeta spune că Marius Elisei nu o ajută deloc în creşterea fiicei lor, după ce s-au despărţit. Şatena recunoaşte că are momente când toate problemele o copleşesc şi ar fi avut nevoie de sprijin măcar în ceea ce o priveşte pe Isabela. 

Oana Roman a izbucnit în lacrimi pe reţelele de socializare în timp ce le povestea fanilor ei despre problemele cu care se confruntă în ultima perioadă.

Fosta soţie a lui Marius Elisei face acuzaţii dure

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Marius Elisei şi-a refăcut viaţa la scurt timp după ce a plecat din casa fostei partenere. Da atunci, comportamentul bărbatului s-a schimbat radical faţă de fiica lui, nu se mai implică în creşterea acesteia şi nu îi mai este alături la nevoie, după cum Oana Roman a povestit în repetate rânduri.

Acum, într-o nouă postare pe Instagram, vedeta a explicat cât de încărcat e programul ei, având în vedere că se ocupă singură de Isabela. A vorbit din nou despre fostul ei soţ, însă de această dată nu a vrut să îi mai pomenească numele.

„Isa are luni sau marți oră la psiholog și miercuri oră de pictură, ambele în oraș și ambele la ora 16.30. E groaznic să vin din Pipera în oraș și apoi acasă la orele astea. În lipsa totală de ajutor din partea unui părinte, care e ca și cum nu ar exista deloc…

Și care NU se interesează și NU se implică absolut deloc în niciun fel în creșterea propriului copil. Și care NU mai merită titulatura de părinte, prefer să găsesc un șofer care să mă ajute cu drumurile astea că simt că mă lasă nervii în trafic”, a transmis Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman a suferit enorm după ce Petre Roman s-a despărțit de mama ei

Ulterior, Oana Roman a povestit cât de mult a suferit după ce părinții ei s-au despărțit. Tatăl ei s-a îndepărtat de familie, iar acest lucru i-a lăsat urme adânci în suflet, chiar dacă a trăit această situaţie la o vârstă înaintată.

„Bine, sunt alții care își părăsesc 4-5 copii, nu unul. Ar trebui să mulțumesc că eu am doar un copil de crescut, că sunt femei care au mai mulți. Trebuie să am grijă și de sufletele noastre, mai ales al Isei, pentru că ea nu are pe nimeni pe lume în afară de mine. La propriu. O să ziceți că sunt frustrată. Da, sunt! Pentru că nici un copil de pe lumea asta nu merită să fie abandonat de un părinte. Nimeni și nimic nu trebuie să fie vreodată deasupra copilului tău. Eu am trăit asta și știu cum e, știu cât de dureros e să vezi cum un părinte, deodată, dispare.

N-am reușit și nu voi reuși niciodată să trec peste lipsa unui părinte. Și aveam 30 de ani când unul dintre părinți a hotărât că vrea să trăiască o viață din care eu să nu mai fac parte decât prea sporadic. Nu vă abandonați copiii! Nu merită asta niciun copil!”, a mai scris Oana Roman, pe rețelele de socializare.

Oana Roman, în lacrimi: „Sunt om și clachez”

Copleșită de toate problemele prin care a trecut, fiica fostului premier a izbucnit în lacrimi în faţa fanilor ei.

„Da, sunt om și clachez și eu când se adună prea multe. A fi vulnerabil nu e o rușine, e ceva ce poate deveni atu și putere până la urmă. Rugați-vă pentru sănătate și putere, rugați-vă ca copiii voștri să nu sufere. În rest NU contează nimic. Unii se vor bucura și vor freca mâinile de satisfacție pentru că sunt și mă arăt vulnerabilă, dar eu cred că asumarea e mai presus de fățărnicie”, a mai transmis Oana Roman, în mediul online.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 22 nov. 2023, 11:47 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă