Oana Roman, şantajată de Marius Elisei. Vedeta a făcut dezvăluiri incredibile: „Mi-a furat telefonul într-o seară…”

Publicat: 13 iun. 2024, 14:46 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Oana Roman susține că Marius Elisei a șantajat-o după ce s-au separat. Prezentă recent în cadrul unei emisiuni TV, vedeta a făcut acuzaţii dure la adresa fostului ei soţ. Deşi a încercat să lase trecutul în spate şi să nu îşi mai amintească de momentele neplăcute prin care a trecut, acum, fiica lui Petre Roman a decis să dezvăluie un episod care i-a lăsat un gust amar.

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit oficial în 2021, dar după doar câteva luni au decis să îşi mai acorde încă o şansă. Din păcate, cei doi nu au reuşit să se mai înţeleagă, iar în final, şi-au dat seama că separarea este cea mai bună soluţie. A trecut aproape un an de când aceştia au pus punct relaţiei, însă în continuare ies la iveală detalii de pe vremea când încă ţineau legătura.

Marius Elisei ar fi şantajat-o pe Oana Roman

Recent, Oana Roman a povestit, la Star Matinal, încă un episod din relația lor care nu-i face cinste fostului ei soț. Vedeta a dezvăluit că Marius Elisei i-ar fi furat telefonul, după care ar fi șantajat-o.

„Eu nu mai am soț, nici iubit, dar am avut. Mi-a furat telefonul într-o seară, ca să vadă o conversație pe care o avusesem eu cu cineva, în condițiile în care eram divorțați în momentul acela. A făcut poze la conversațiile respective și le-a folosit ca să mă șantajeze și să îl șantajeze și pe omul acela, care nu avea nicio vină, deoarece, repet, eram divorțată”, a povestit Oana Roman pentru sursa citată.

Fiica Oanei Roman nu primeşte alocaţia de la tatăl ei

Oana Roman a vorbit în cadrul unui interviu despre cum reuşeşte să îşi crească singură fiica. Nu mai este un secret deja pentru nimeni faptul că Marius Elisei nu se implică în viaţa Isabelei. Nu de puţine ori, mama tinerei a dezvăluit că aceasta suferă enorm şi îi simte lipsa tatălui ei, dar se pare că nici acum situaţia nu s-a schimbat.

Din păcate însă, tatăl ei, Marius Elisei a ales să nu se implice nici financiar, ba mai mult, nici măcar de alocaţie nu o lasă să se bucure.

„Nu primește de la tatăl ei niciun fel de pensie alimentară. De când am divorțat, de 3 ani, nu s-a plătit pensie alimentară niciodată. Nu primește, de asemenea, nici măcar alocația, pentru că alocația intră într-un cont administrat de el și nu avem acces, cel puțin până astăzi (n.r. marți 21 mai) nu am primit acces la acel cont și pensia alimentară nu se plătește deloc. Practic, ea are doar banii ei, făcuți de ea, și banii munciți de mine, pe care îi cheltui ca să îi plătesc școala, pentru că este la o școală privată, toate activitățile, absolut toate cheltuielile”, a declarat Oana Roman pentru cancan.ro.

Şi a continuat: „Nu doresc să discut cu dânsul absolut deloc. Am discutat pe cale oficială, prin e-mail așa cum și-a dorit și dânsul. I-am trimis 2- 3 e-mailuri în care l-am întrebat dacă dorește totuși să plătească această pensie alimentară. Nu mi-a răspuns niciodată la aceste emailuri, deci există și alte căi, vom vedea. Deocamdată am avut alte priorități. Slavă Domnului, mulțumesc lui Dumnezeu, sunt recunoscătoare că sunt capabilă să îmi întrețin copilul singură, fără probleme”

 

Sursă foto: social media

 

Publicat: 13 iun. 2024, 14:46 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×