Ce nu s-a ştiut despre Oana Roman până acum! Vedeta a dat detalii din intimitate: „Nu cred că există cineva care nu a avut”

Publicat: 12 iun. 2024, 14:01 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Oana Roman a stat de vorbă cu cei care o urmăresc în mediul online şi le-a dezvăluit câteva lucruri nemaiştiute din intimitate. Vedeta a recunoscut că a avut aventuri de o noapte. De asemenea a făcut lumină şi în ceea ce priveşte viaţa sentimentală. 

Nu mai este un secret faptul că Oana Roman este foarte deschisă cu urmăritorii din mediul online. Doar că de această dată, vedeta a reuşit să îi ia prin surprindere pe fanii ei pentru că mulţi nu se aşteptau să fie atât de sinceră.

Vedeta a avut aventuri de o noapte

Vedeta a dat unele detalii neştiute până acum şi a recunoscut că a avut aventuri de o noapte.

E cineva care nu a avut măcar o dată o aventură de o noapte? Cred că cu toții am avut, nu cred că există cineva care nu a avut sau foarte puțini. Da, normal că am avut și eu, ca toată lumea”, declara Oana, pe Instagram.

De-a lungul timpului au fost multe articole în care s-a scris că Oana Roman ar avea o pasiune pentru Pepe. Aceasta a fost întrebată de fani dacă bărbatul cu care a avut o aventură ar fi  Pepe. Răspunsul acesteia a fost cât se poate de clar.

Nu! Pentru că s-ar fi numit incest, deoarece el este realmente fratele meu. Și va fi până când nici eu, nici el nu vom mai fi. Și vom fi frați și sus, în Cer”, a mai dezvăluit vedeta.

Oana Roman nu ar fi agățat niciodată un bărbat

„Rețineți că eu nu am agățat niciodată un bărbat. Nu știu să fac asta. Toți bărbații cu care am avut o relație au stat cu mine pentru că așa și-au dorit ei și nu pentru că eu i-aș fi plătit în acest sens. Sincer nu am avut până acum iubiri plecate dintr-un club, de-o vară și nu cred că într-un club îți poți găsi dragostea adevarată. Un prieten de-al meu are, însă o vorbă: «o aventura de-o noapte se poate transforma într-o aventură de-o viață». Nu se știe astfel niciodată”, declara în trecut vedeta.

Ce spune vedeta despre o nouă relaţie

Dacă fostul ei partener şi-a găsit deja fericirea în braţele altei femei, de cealaltă parte vedeta este în continuare singură. Într-un interviu pentru wowbiz.ro, ea nu a exclus posibilitatea de a-și reface viața amoroasă în viitorul apropiat alături de alt partener, pe care îl va alege cu mare atenție.

„Eu nu îmi fac planuri, nu spun nici DA, nici NU. Eu cred că dacă trebuie să se întâmple un lucru, se întâmplă, doar că de data asta o să fiu mult mai atentă, ca să nu îmi mai iau o țeapă atât de îngrozitoare, precum mi-am luat-o în relația trecută.

O să fiu mult mai precaută, atentă, o să existe o perioadă de probă foarte lungă și cu siguranță niciun bărbat nu se va apropia de Iza până în momentul în care eu o să fiu foarte sigură de o relație. Asta poate să fie și peste trei, patru ani, nu știu.

Dacă va fi să fie nu o să știe nimeni, asta o garantez. Iza o să afle doar dacă eu o să fiu convinsă că este vorba despre ceva foarte serios. Deci, cu siguranță nu va fi altfel. O să fiu atentă la tot, așa cum nu am fost deloc atentă înainte, acum o să fiu poate prea atentă”, a mărturisit Oana Roman.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 12 iun. 2024, 14:01 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×