Oana Roman, acuzaţii dure la adresa lui Marius Elisei: „Alocația intră într-un cont administrat de el și nu avem acces”

Publicat: 24 mai 2024, 12:20 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Oana Roman a vorbit în cadrul unui interviu recent despre cum reuşeşte să îşi crească singură fiica. Nu mai este un secret deja pentru nimeni faptul că Marius Elisei nu se implică în viaţa Isabelei. Nu de puţine ori, mama tinerei a dezvăluit că aceasta suferă enorm şi îi simte lipsa tatălui ei, dar se pare că nici acum situaţia nu s-a schimbat. 

Oana Roman încearcă să o înveţe pe fiica ei de mică valoarea banilor. Vedeta a dezvăluit că Isabela o ajută tot timpul în campaniile pe care ea le face, o pozează şi filmează, iar la sfârşit este bineîneţeles recompensată pentru munca ei.

Ce spune Oana Roman despre Marius Elisei

De asemenea, tânăra primeşte bani şi de la bunicul ei, Petre Roman, bani pe care are mare grijă cum îi gestionează. Din păcate însă, tatăl ei, Marius Elisei a ales să nu se implice financiar, ba mai mult, nici măcar de alocaţie nu o lasă să se bucure.

„Nu primește de la tatăl ei niciun fel de pensie alimentară. De când am divorțat, de 3 ani, nu s-a plătit pensie alimentară niciodată. Nu primește, de asemenea, nici măcar alocația, pentru că alocația intră într-un cont administrat de el și nu avem acces, cel puțin până astăzi (n.r. marți 21 mai) nu am primit acces la acel cont și pensia alimentară nu se plătește deloc. Practic, ea are doar banii ei, făcuți de ea, și banii munciți de mine, pe care îi cheltui ca să îi plătesc școala, pentru că este la o școală privată, toate activitățile, absolut toate cheltuielile”, a declarat Oana Roman pentru cancan.ro.

Şi a continuat: „Nu doresc să discut cu dânsul absolut deloc. Am discutat pe cale oficială, prin e-mail așa cum și-a dorit și dânsul. I-am trimis 2- 3 e-mailuri în care l-am întrebat dacă dorește totuși să plătească această pensie alimentară. Nu mi-a răspuns niciodată la aceste emailuri, deci există și alte căi, vom vedea. Deocamdată am avut alte priorități. Slavă Domnului, mulțumesc lui Dumnezeu, sunt recunoscătoare că sunt capabilă să îmi întrețin copilul singură, fără probleme”

 

Sursă foto: social media

Publicat: 24 mai 2024, 12:20 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×