Oana Roman, dezvăluiri despre relaţia cu Petre Roman, după decesul mamei sale. Cum se înţeleg cei doi în prezent

Publicat: 30 mai 2024, 14:12 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Oana Roman a vorbit despre relaţia pe care o are cu tatăl său, după moartea Mioarei Roman. Se pare că situaţia s-a îmbunătăţit între cei doi, fostul premier este mai prezent în viaţa ei şi încearcă să o ajute cu tot ce poate. Cu toate acestea, vedeta recunoaşte că şi-ar dori ca Petre Roman să se vadă mai des și cu Iza, fiica ei.

După decesul Mioarei Roman, cele două fiice ale sale au ajuns din nou în mijlocul unui scandal. Catinca a fost nemulţumită de cum a organizat sora ei înmormântarea, în timp ce Oana i-a reproşat că nu a contribuit cu nimic.

Ce spune Oana Roman despre relaţia cu Marius Elisei

Pe de altă parte, recent, fosta soţie a lui Marius Elisei a dezvăluit că se întâmplă şi lucruri bune în viaţa sa. Mai exact, a vorbit despre relaţia cu tatăl ei, care acum este mult mai bună.

„Tata e mai prezent și mai atent, mai implicat cumva și asta mă bucură foarte tare. El pe mine mă sună, vorbim foarte des, dar mi-aș dori să fie și fizic prezent mai mult în viața Izei, da”, spune Oana Roman pentru Cancan.

Chiar dacă mama ei nu mai este în viaţă și legătura cu Catinca nu mai e atât de apropiată, Oana Roman e mulțumită că are câţiva prieteni pe care spune că se poate baza oricând.

„Sunt câțiva oameni foarte importanți în viața mea, pe care mă bazez. E o mână de prieteni care îmi sunt ca familie. În primul rând este familia Pascu în integralitatea ei și, slavă Domnului, sunt tare numeroși și asta e o binecuvântare. Toți sunt ca familia mea și eu sunt familia lor și atunci da, ei sunt acolo orice ar fi, oricând de peste 25 de ani. Mai am câțiva, este Laurent Tourette care este prietenul meu de suflet la orice oră din zi și din noapte și mai am 2-3 prietene foarte importante, care sunt acolo, lângă mine”, precizează ea.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 30 mai 2024, 14:12 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×