Marius Elisei iese la atac! Ce acuzații grave îi aduce Oanei Roman: ”Mi-a ascuns sarcina 4 luni!”

Publicat: 10 ian. 2024, 14:32 Autor: Alina Nistor Vedete

Războiul dintre Oana Roman și Marius Elisei pare să fie departe de final! După ce Oana Roman și-a deschis sufletul și a vorbit despre căsnicia cu fostul soț mărturisind că a trecut printr-un iad, acum Marius Elisei iese la atac.

Recent, Oana Roman a făcut dezvăluiri uluitoare. Vedeta a mărturisit că relaţia cu Marius Elisei a fost un iad, iar faptul că s-a terminat a fost cel mai bun lucru care i se putea întâmpla. De asemenea, Oana Roman a afirmat că tatăl fiicei sale suferă de o tulburare de personalitate, iar acest lucru le-a afectat căsnicia.

După afirmațiile făcute de Oana Roman, Marius Elisei a vrut să-și spună propria parte a poveștii. Bărbatul își acuză fosta parteneră de viață că lucrurile dintre ei nu au funcționat încă de la început, când Oana Roman i-ar fi ascuns primele luni de sarcină. De asemenea, un alt episod de care Marius Elisei a amintit a fost cel în care vedeta s-ar fi închis în casă și nu l-a mai lăsat să intre, motivul fiindu-i străin și acum.

„Mi-a ascuns sarcina patru luni. Copilul a apărut foarte repede. Noi ne-am cunoscut în februarie, iar în iunie a rămas gravidă. Când avea patru luni de sarcină atât mi-a zis. Eu stăteam la ea. Mi-a spus că nu era sigură. Și-a făcut un test într-o seară și mi-a arătat. Eu eram bucuros. De când ne-am cunoscut și mi-a spus, noi am avut niște ”clinci-uri”, m-a jignit după primele zile. Tot în astea patru luni de zile m-a închis afară, cu cheia. Veneam spre casă și s-a închis în casă. Mai știu eu de ce?, a declarat Marius Elisei la Xtra Night Show.

Certurile erau la ordinea zilei!

Potrivit afirmațiilor făcute de Marius Elisei, certurile erau la ordinea zilei în familia lor. Acesta mărturisește că Oana Roman își vărsa zilnic nervii pe el și îl jignea constant. Pentru că își dorea să lupte pentru familie, bărbatul ar fi răbdat și acceptat comportamentul acid al Oanei Roman.

„În 10 ani noi ne-am certat în fiecare zi. Dacă o enerva cineva, cineva trebuia să încaseze. Atunci găsea mici chichițe de a prinde flacăra răzbunării. Eram într-un punct în care puteai să zici de mine orice și nu mă mai mișca nimic. Din dorința de a menține și de a merge cu familia într-un mod tradițional, am înghițit și am răbdat. Am mai răbufnit și eu uneori…I-au mai spus și alte persoane. Dacă voiam să spun ceva, nu mai apucam să ajung la cuvântul al treilea. Spunea că eu nu o înțeleg și că nu înțeleg eu prin ce a trecut ea la Revoluție… Ce vină am eu?”, a mai spus Marius Elisei la Xtra Night Show.

Marius Elisei, agresat de Oana Roman?!

Vica Blochina a facut, recent, dezvăluiri șocante din căsnicia lui Marius Elisei cu cea care îi era prietenă la un moment dat. Vedeta susține că Marius Elisei nu a fost fericit cu Oana, care îl trata ca pe o slugă și nu ezita să-l lovească în văzul lumii. A amintit de un episod șocant care s-ar fi petrecut chiar în casa lor. Fiica lui Petre Roman l-a umilit și lovit pe Marius Elisei, de față cu toți invitații.

„Marius Elisei a suportat cât a suport, apoi a fugit definitiv. A găsit de una bună şi aia a fost, Slavă Domnului! Şi-a dat seama că e greu cu balaurul. Jucam cărţi la ei acasă şi omul băuse două guri de vin, s-a ridicat de pe scaun Oana şi i-a dat trei palme peste cap. Eram eu, ei doi şi încă un cuplu la masă, jucam canastă, Marius făcea grătar, omul chiar nu era beat sau ceva. Zici că era sluga ei, efectiv s-a ridicat de pe scaun şi l-a lovit! L-a înjurat, l-a făcut în toate felurile. Noi am plecat acasă după acest episod de ruşine”, a declarat Vica Blochina pentru Playtech Știri.

SURSA FOTO: Social Media

 

Publicat: 10 ian. 2024, 14:32 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă
×