Fosta iubită a lui Marius Elisei rupe tăcerea! Florentina Gheorghe, dezvăluiri uluitoare: ”El a băut dintotdeauna și era gelos”

Publicat: 18 ian. 2024, 16:56 Autor: Alina Nistor Vedete

Fosta iubită a lui Marius Elisei rupe tăcerea! Florentina Gheorghe face dezvăluiri uluitoare despre perioada în care se iubea cu fostul soț al Oanei Roman.

Înainte s-o cunoască pe Oana Roman, Marius Elisei a avut o relație cu Florentina Gheorghe. Cei doi s-au cunoscut pe rețelele de socializare, iar după ceva timp în care au discutat și s-au cunoscut mai bine s-au și întâlnit. Florentina mărturisește că a fost dragoste la prima vedere. Mai mult decât atât, Marius Elisei a fost primul bărbat din viața sa.

„Ne-am cunoscut pe un site de socializare, am vorbit o perioadă pentru a ne cunoaște, să vedem dacă avem ceva în comun. După ceva timp, ne-am schimbat numerele de telefon și am decis să ne întâlnim. Mie mi-a plăcut mult de el, a fost primul bărbat din viața mea. Eu aveam 19, el 21. Ne-am întâlnit într-o zonă din București, el a venit cu un trandafir. Eu eram întoarsă cu spatele, el m-a luat și m-a sărutat. Am rămas surprinsă, nu mi se întâmplase așa ceva până atunci. Eram emoționată, a fost dragoste la prima vedere”, a dezvăluit Florentina Gheorghe la XNS.

Cei doi aveau planuri de căsătorie, însă evenimentul nu a mai avut loc din cauza problemelor financiare cu care se confruntau. Ulterior, Marius Elisei a fost cel care a vrut să pună punct relației. S-au împăcat după un an distanță, iar apoi a urmat ruptura definitivă. Tânăra a vorbit despre despărțirea lor și a confirmat că fostul ei partener ar fi avut probleme cu alcoolul și gelozia încă de pe vremea în care erau într-o relație.

”Da, erau foarte multe seri în care consuma alcool, în special bere. El a băut dintotdeauna. Eu din ce am citit, observ că el nu prea s-a schimbat. Gelos și cu mine a fost. Și nu am avut foarte multe certuri, săptămânală, din cauza banilor. Eu munceam pentru casă, el pentru bani și țigări”, a mai dezvăluit fosta iubită a lui Marius Elisei.

Marius Elisei o acuză pe Oana Roman că i-a ascuns sarcina timp de 4 luni

Recent, Oana Roman a făcut dezvăluiri uluitoare. Vedeta a mărturisit că relaţia cu Marius Elisei a fost un iad, iar faptul că s-a terminat a fost cel mai bun lucru care i se putea întâmpla. De asemenea, Oana Roman a afirmat că tatăl fiicei sale suferă de o tulburare de personalitate, iar acest lucru le-a afectat căsnicia.

După afirmațiile făcute de Oana Roman, Marius Elisei a vrut să-și spună propria parte a poveștii. Bărbatul își acuză fosta parteneră de viață că lucrurile dintre ei nu au funcționat încă de la început, când Oana Roman i-ar fi ascuns primele luni de sarcină.

Vedeta a negat acuzațiile fostului său soț cu privire la faptul că i-ar fi ascuns sarcina timp de 4 luni. Ba chiar a făcut publice imagini și declarații din perioada în care era însărcinată în luna a 3-a. Fiica lui Petre Roman a mai susținut că prima vizită la medic a avut loc la 5 săptămâni de sarcină, vizită la care a fost prezent și Marius Elisei.

SURSA FOTO: Social Media

Publicat: 18 ian. 2024, 16:56 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă
×