Oana Roman îl face praf pe Marius Elisei: „Aveam în fața mea o persoană care suferă de o afecțiune care se numește o tulburare de personalitate narcisică”

Publicat: 09 ian. 2024, 13:26 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Oana Roman a fost mereu sinceră cu cei care o urmăresc şi şi-a expus viaţa cu bune şi rele. Deşi a fost criticată în repetate rânduri, acest lucru nu a făcut-o pe vedetă să ascundă probleme cu care se confruntă. În cadrul unui interviu recent, fiica lui Petre Roman a vorbit despre fosta sa relaţie. Se pare că în ultimii ani, relaţia cu Marius Elisei a fost un iad, iar faptul că s-a terminat a fost cel mai bun lucru care i se putea întâmpla. 

Oana Roman a dezvăluit că la începutul relaţiei nu şi-a dat seama ce fel de persoană este Marius Elisei. Pe parcurs însă, bărbatul şi-a arătat adevărata faţă. Potrivit mărturisirilor vedetei, tatăl fiice sale suferea de o tulburare de personalitate, iar acest lucru le-a afectat căsnicia.

Oana Roman: Finalul a fost acela în care eu am decis să pun punct”

Vedeta a mărturisit că a decis să încheie relaţia cu Marius Elisei, după ce şi-a pus la punct un plan.

„Relația a început fără ca eu să realizez că aveam în fața mea o persoană care suferă de o afecțiune care se numește o tulburare de personalitate narcisică. Este o afecțiune care a fost îndelung studiată în mod clinic, în întreaga lume, foarte mulți ani.(…) Finalul a fost acela în care eu am decis să pun punct. E o chestie ciudată în România, pentru că, în general, sunt puține femei care pun punct și, în general, în viața publică, din păcate, multe femei au fost puse în fața faptului în care s-a pus punct.

(…) Pentru că finalul a fost ăsta, în care eu am decis să pun punct și am făcut un plan foarte bine pus la punct ca să ajung în punctul ăsta, pentru că nu a fost ușor și mi-a luat aproape doi ani.(…) E foarte greu să scapi când ești într-o astfel de relație.(…) Evident că da (n.r. l-a iubit pe Marius Elisei)”,  a declarat Oana Roman, pentru Spynews.ro.

Vedeta spune că nu mai era fericită în relaţia cu Marius Elisei

Din afară, relaţia celor doi părea una perfectă, însă Oana Roman spune că lucrurile nu erau deloc aşa. Anii petrecuți alături de Marius Elisei nu au fost deloc ușori, asta pentru că bărbatul o făcea să se simtă vinovată pentru lucrurile rele care se întâmplau între ei.

„Nimic nu e bine. Tot ce greșește el sau ea e din cauza ta, se poartă urât, vorbește urât, te jignește, te face să crezi că nu ești bun de nimic, te face să crezi că totul e din vina ta, te face să crezi că ai pierdut acea iubire și acea fericire din cauză că tu ai o problemă, că tu ai făcut ceva ce nu a fost bine și apoi se victimizează”,  a mai spus Oana Roman, pentru aceeași sursă.

Totodată, vedeta a spus că ultima perioadă pe care a trăit-o alături de fostul soţ a fost un iad.

„Ajunsesem să merg pe vârfuri, cum se spune, în propria mea casă. Ajunsesem să îmi fie frică să răspund la telefon. Dacă ieșeam undeva, la un eveniment, la o nuntă sau la o petrecere, mie îmi era frică să mă duc să mă salut cu persoane de gen masculin. Îmi era frică la propriu.(…) Ultimii ani au fost un Iad”,  a mai spus vedeta.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 09 ian. 2024, 13:26 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×