Ce îşi doreşte Oana Roman în noul an. Dezvăluiri neaşteptate despre Marius Elisei

Publicat: 03 ian. 2024, 10:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Oana Roman a avut de înfruntat multe situaţii grele în anul care tocmai a trecut. 2023 i-a oferit vedetei multe lecţii de viaţă, iar acum, spune ea, a devenit mult mai puternică. În cadrul unui interviu recent, fosta soţie a lui Marius Elisei a dezvăluit ce planuri de viitor are.

Oana Roman a demonstrat că este o femeie puternică. A trecut printr-o despărţire dureroasă, a avut grijă de mama sa şi i-a fost alături atunci când avea cea mai mare nevoie, iar pe lângă aceste lucruri şi-a crescut fiica aşa cum a ştiut mai bine. De asemenea, vedeta nu şi-a neglijat cariera pentru care a muncit din greu.

Ce spune fiica lui Petre Roman despre momentele grele prin care a trecut

Deşi nu i-a fost deloc uşor, vedeta a găsit mereu o rezolvare pentru toate problemele. În anul 2024 aceasta îşi doreşte în primul rând sănătate, pentru că, spune ea, restul lucrurilor se vor aşeza după cum merită fiecare.

„Îmi doresc să fim sănătoși în primul rând, că restul le facem pe toate”, a mărturisit Oana Roman pentru wowbiz.ro.

Şi a continuat: „Din punct de vedere profesional, a fost un an extraordinar de bun, cu multe contracte, cu multă muncă, cu o dezvoltare și o creștere din punctul meu de vedere mare în zona de influencing, s-au înmulțit contractele și volumul de muncă, evident, au început evenimente. Deci la capitolul acesta nu mă pot plânge. Din punct de vedere personal, a fost un an foarte greu, cu extrem de multe provocări, foarte multe încercări. Pe parcursul întregului an, mama s-a confruntat cu foarte multe probleme de sănătate. Deocamdată am reușit să trecem peste ele, dar a fost foarte greu și pentru ea și pentru mine. M-a obosit și m-a secat emoțional tot acest periplu în spitale, mama a suferit și o intervenție, n-am știut dacă va reuși să treacă peste ea. Dumnezeu a vrut ca ea să treacă, este o luptătoare și până acum, Slavă Domnului, este bine.

A avut loc și această separare definitivă, care oricum trebuia să aibă loc, s-a încheiat și asta. Nu a fost ușor, dar a fost un lucru pe care eu mi l-am dorit foarte mult și care până la urmă s-a întâmplat. Evident că toată această perioadă de acomodare nu este ușoară”, a declarat Oana Roman pentru sursa citată.

Oana Roman l-ar fi bătut pe Marius Elisei

În urmă cu doar câteva săptămâni, Vica a povestit că fostul soţ al vedetei nu ar fi avut o viaţă prea uşoară alături de aceasta. Potrivit spuselor fostei balerine, bărbatul era tratat ca o slugă, iar cea care i-a fost soție nu ezita să îl umilească în văzul tuturor.

Vica Blochina și-a amintit un episod în care bărbatul ar fi fost lovit chiar în fața ei și a altor prieteni. Totul s-a întâmplat acasă la Oana Roman, iar Marius Elisei ar fi primit câteva palme în faţa prietenilor.

„Marius Elisei a suportat cât a suport, apoi a fugit definitiv. A găsit una bună şi aia a fost, Slavă Domnului! Şi-a dat seama că e greu cu balaurul. Jucam cărţi la ei acasă şi omul băuse două guri de vin, s-a ridicat de pe scaun Oana şi i-a dat trei palme peste cap.

Eram eu, ei doi şi încă un cuplu la masă, jucam canastă, Marius făcea grătar, omul chiar nu era beat sau ceva. Zici că era sluga ei, efectiv s-a ridicat de pe scaun şi l-a lovit! L-a înjurat, l-a făcut în toate felurile. Noi am plecat acasă după acest episod de ruşine”, a declarat Vica Blochina, potrivit playtech.ro. 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 03 ian. 2024, 10:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×