Oana Roman, despre cum a cucerit-o Marius Elisei. Cum se înțeleg cei doi după despărțire

Publicat: 27 Jan. 2021, 09:30 Vedete

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit definitiv, deși multă lume spera la o împăcare între cei doi. În cadrul unei emisiuni TV fiica lui Petre Roman a făcut câteva dezvăluiri despre prima întâlnire pe care a avut-o cu fostul partener, dar totodată a vorbit și despre cum se înțeleg acum, după separare.

Chiar dacă nu mai formează un cuplu de câteva săptămâni, se pare că Oana Roman încă se mai gândește la tatăl fiice sale. În cadrul unei emisiuni TV aceasta a vorbit despre prima întâlnire pe care a avut-o cu Marius Elisei, dezvăluind în același timp și cum a reușit să o cucerească.

 „Dacă vreți să fiu nostalgică și să vă dau și o știre trebuie să vă spun că prima mea ieșire cu Marius a fost la Sibiu. La o lună după ce ne-am cunoscut, Marius m-a invitat undeva, n-a vrut să-mi spună unde, apoi mi-a zis că, de fapt, mergem la Sibiu, la o pensiune frumoasă”, a spus Oana Roman, citată de spynews.ro.

Întrebată de fani în ce relații a rămas cu soțul ei, Marius Elisei, după separare, Oana Roman a explicat: „Păstrăm legătura și avem o relație foarte ok, pentru că trebuie să o creștem pe Isa și suntem doi părinți responsabili. Am ajuns împreună la concluzia că nu mai există șanse de împăcare și e mai bine așa pentru amândoi!”, a adăugat vedeta.

Cum a fost afectată fiica Oanei Roman după despărțirea părinților săi

Uneori viața în doi este destul de complicată, iar acest lucru s-a văzut și la Oana Roman și soțul ei, Marius Elisei. Cei doi au luat decizia de a merge pe căi separate. De când soțul vedetei s-au mutat din căminul conjugal, micuța Isabela dorește să doarmă mereu în camera mamei sale, alături de Oana. Chiar Oana Roman a mărturisit în cadrul unei emisiuni de televiziune acest lucru: “Isa doarme acum cu mine de când tati a plecat. Practic, patul este doar de formă, camera ei este folosită doar pentru lucru”, arată Cancan.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 27 Jan. 2021, 09:30 Vedete
Pe aceeași temă