Oana Roman a recunoscut că are un viciu care o poate îmbolnăvi, dar nu va renunța la el

Publicat: 11 Jan. 2021, 11:34 Vedete

Oana Roman a mărturisit care este cel mai mare viciul al ei. Vedeta nu se mândrește cu acest lucru, însă face parte din viața ei.

Oana Roman a mărturisit pe rețelele de socializare care este cel mai mare viciu al său. Fiica lui Petre Roman a fost întrebată de internauți dacă fumează, iar bruneta a răspuns: ”Din păcate, da”. Chiar dacă este conștientă că fumatul nu este benefic pentru sănătate, nu poate renunța atât de ușor la acest viciu. Mai mult decât atât, Oana Roman are planuri destul de mari pentru anul 2021, spunând că va fi mult mai hotărâtă: ”În 2020 am îndrăznit mai mult. Anul ăsta o să fiu și mai hotărâtă. Hotarata sa ma bucur din plin de tot ce mi oferă viata. De libertatea de a trai asa cum simt. De a trai după cum cred că e mai bine pentru mine și copilul meu. Voi profita de tot. Și nu ma voi împiedica de nimeni și nimic. Prea mult am trăit pentru alții, prea mult mi-a păsat de părerea si dorințele altora. E timpul meu. So be it!”, arată Spynews.

Adevărul despărțirii dintre Oana Roman și soțul ei

Oana Roman și soțul ei, Marius Elisei, s-au despărțit spre finalul anului trecut. Partenerul ei s-a mutat din casa în care locuia alături de vedetă și fiica lor, Isabela. Pe rețelele de socializare, Oana Roman a explicat cum s-a produs ruptura dintre ea și soțul ei. Nu păstrează legătura cu Marius și s-a conformat deciziei luate de partener, chiar dacă ar mai fi avut mai multe lucruri de lămurit.

„Practic nu am avut de ales. Nu a fost decizia mea, nu a fost dorinţa mea. Eu am făcut tot ce am putut, ce am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns. Am înţeles că nu se mai poate merge mai departe şi o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieţii profesionale cât şi personale. Cred că e cea mai bună decizie şi cea mai corectă. Eu trebuie să mă concentrez să-mi văd de acest copil minunat pe care îl am şi să-mi văd de viaţa mea”, a explicat Oana Roman.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 11 Jan. 2021, 11:34 Vedete
Pe aceeași temă