Adevărul despărțirii dintre Oana Roman și soțul ei! Ce mesaj a transmis vedeta

Publicat: 04 Jan. 2021, 13:04 Vedete

Oana Roman și soțul ei, Marius Elisei, s-au despărțit spre finalul anului trecut. Partenerul ei s-a mutat din casa în care locuia alături de vedetă și fiica lor, Isabela.

Pe rețelele de socializare, Oana Roman a explicat cum s-a produs ruptura dintre ea și soțul ei. Nu păstrează legătura cu Marius și s-a conformat deciziei luate de partener, chiar dacă ar mai fi avut mai multe lucruri de lămurit.

„Practic nu am avut de ales. Nu a fost decizia mea, nu a fost dorinţa mea. Eu am făcut tot ce am putut, ce am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns. Am înţeles că nu se mai poate merge mai departe şi o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieţii profesionale cât şi personale. Cred că e cea mai bună decizie şi cea mai corectă. Eu trebuie să mă concentrez să-mi văd de acest copil minunat pe care îl am şi să-mi văd de viaţa mea”, a explicat Oana Roman.

„Eu mi-aș dori, pentru că sunt foarte multe lucruri pe care trebuie să le vorbim în legătura cu Iza, dar doar eu îmi doresc asta”, a spus Oana Roman, arată Cancan.

De ce vrea Oana Roman să plece din țară

Oana Roman este una dintre cele mai respectate vedete din România, mai ales datorită implicării sale în a face lucruri bune și frumoase pentru oameni. Recent, bruneta a făcut un anunț șoc: ar dori să se mute din țară.

Cu toții știm că Oana Roman este îndrăgostită de Franța. Își dorește să facă o schimbare majoră în viața ei, și anume mutarea într-o țară străină, însă deocamdată nu poate, deoarece trebuie să aibă grijă de mama ei, Mioara Roman, potrivit Cancan: „O să mă mut. Dar deocamdată nu pot pentru că trebuie să am grijă de mama”.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 04 Jan. 2021, 13:04 Vedete
Pe aceeași temă