Ce mesaje îi trimitea Marius Elisei fostei iubite, în timp ce era căsătorit cu Oana Roman: ”Prindea curaj când era amețit”

Publicat: 20 ian. 2024, 10:00 Autor: Alina Nistor Vedete

Fosta iubită a lui Marius Elisei a rupt tăcerea! Florentina Gheorghe a dezvăluit ce mesaje îi trimitea fostul soț al Oanei Roman pe vremea în care era încă căsătorit.

Florentina Gheorghe, fosta iubită a lui Marius Elisei, a făcut dezvăluiri neașteptate despre gestul neașteptat pe care l-a făcut bărbatul în timp ce era căsătorit cu Oana Roman. Tânăra a mărturisit că, deși cei doi au pus punct relației, Marius Elisei a continuat să păstreze legătura cu ea și să-i trimită mesaje ori de câte ori avea ocazia.

Da, am mai schimbat câteva replici, ca să zic așa. (…) Eu din 2013 și până în prezent eu nu am mai apărut la televizor. Într-adevăr, m-au contactat anumiți reporteri de la anumite ziare să afle părerea mea despre situația aceasta. (…) El când era puțin mai amețit, prindea curaj să socializeze mai mult și să fie mai deschis. În general, el era un om foarte închis”, a zis Florentina Gheorghe la XNS.

Iată câteva dintre mesajele pe care le-a făcut Florentina publice:

Marius Elisei: Ce te-a apucat să vorbești din nou despre mine și familia mea? Te rog, spre binele tău, să nu mai ai răspunsuri despre mine.

Florentina Gheorghe: Măi Ciprian, tu ai băut la ora asta? Ce ți-a venit iar? Auzi, eu zic că altădată când ai contact cu mine să nu mai mergi cu nasul pe sus, s-ar putea să te împiedici. Spre deosebire de tine eu sunt cineva.

Marius Elisei: Ești cine? Ai filme!

Florentina Gheorghe: Sunt un om cu caracter și personalitate, care luptă pentru idealuri.

Marius Elisei: Te-ai tatuat? Urââât

Florentina Gheorghe: De ce urât? E un tatuaj micuț și simpatic

Marius Elisei: Fff urât. Nu te vedeam să te tatuezi, dar, mă rog, e treabă”, sunt câteva dintre discuțiile pe care Marius Elisei și Florentina Gheorghe le-au avut.

Marius Elisei și Florentina Gheorghe aveau planuri de nuntă

Înainte s-o cunoască pe Oana Roman, Marius Elisei a avut o relație cu Florentina Gheorghe. Cei doi s-au cunoscut pe rețelele de socializare, iar după ceva timp în care au discutat și s-au cunoscut mai bine s-au și întâlnit. Florentina mărturisește că a fost dragoste la prima vedere. Mai mult decât atât, Marius Elisei a fost primul bărbat din viața sa.

„Ne-am cunoscut pe un site de socializare, am vorbit o perioadă pentru a ne cunoaște, să vedem dacă avem ceva în comun. După ceva timp, ne-am schimbat numerele de telefon și am decis să ne întâlnim. Mie mi-a plăcut mult de el, a fost primul bărbat din viața mea. Eu aveam 19, el 21. Ne-am întâlnit într-o zonă din București, el a venit cu un trandafir. Eu eram întoarsă cu spatele, el m-a luat și m-a sărutat. Am rămas surprinsă, nu mi se întâmplase așa ceva până atunci. Eram emoționată, a fost dragoste la prima vedere”, a dezvăluit Florentina Gheorghe la XNS.

Cei doi aveau planuri de căsătorie, însă evenimentul nu a mai avut loc din cauza problemelor financiare cu care se confruntau. Ulterior, Marius Elisei a fost cel care a vrut să pună punct relației. S-au împăcat după un an distanță, iar apoi a urmat ruptura definitivă. Tânăra a vorbit despre despărțirea lor și a confirmat că fostul ei partener ar fi avut probleme cu alcoolul și gelozia încă de pe vremea în care erau într-o relație.

”Da, erau foarte multe seri în care consuma alcool, în special bere. El a băut dintotdeauna. Eu din ce am citit, observ că el nu prea s-a schimbat. Gelos și cu mine a fost. Și nu am avut foarte multe certuri, săptămânală, din cauza banilor. Eu munceam pentru casă, el pentru bani și țigări”, a mai dezvăluit fosta iubită a lui Marius Elisei.

SURSA FOTO: Social Media

Publicat: 20 ian. 2024, 10:00 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă