Fosta iubită a lui Marius Elisei, declarații surprinzătoare. De ce s-ar fi căsătorit, de fapt, bărbatul cu Oana Roman: ”Ideea lui era să intre în lumea showbiz-ului…”

Publicat: 22 apr. 2021, 10:10 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Oana Roman și Marius Elisei și-au spus adio în urmă cu câteva luni. Neînțelegerile dintre cei doi și-au spus cuvântul, iar din acest motiv au luat-o pe drumuri separate. Recent, fosta iubita a lui Elisei, Florentina a făcut mărturisiri halucinate despre planurile pe care acesta le-ar fi avut, în momentul în care a cunoscut-o pe fiica lui Petre Roman.

Florentina Gheorghe este femeia pe care Marius Elisei a părăsit-o pentru Oana Roman. Tânăra a vorbit despre relația celor doi, iar după părerea ei, fostul său partener s-a folosit de celebra vedetă pentru a deveni cunoscut.

Mai mult, aceasta povestea că Marius Elisei nu avea deloc bani, iar o eventuală relație cu o persoană atât de cunoscută l-ar fi ajutat să își îndeplinească planurile.

Sentimente nu cred că a avut”

Totodată, Florentina a recunoscut faptul că a luat legătura cu Elisei după ce a aflat de divorț și este de părere că bărbatul a făcut cea mai bună alegere.

Femeia a mai explicat și faptul că pe parcursul relației cu Oana Roman, Marius s-ar fi prefăcut: „Ne-am întâlnit la un eveniment, unde Oana Roman era PR. Acolo am avut eu un impact așa să îl văd și am rămas un pic șocată.

I-am scris acum, când am aflat că s-au despărțit, doar așa… nu știu. Mă bucur că a luat o decizie totuși corectă, pe care oricine normal la cap ar fi gândit-o din prima, cum am gândit-o și eu. La un moment dat… cât să te prefaci? Sigur s-a prefăcut. Sentimente nu cred că a avut. Oana este o femeie foarte deșteaptă, dar a ales persoana nepotrivită la momentul nepotrivit”a declarat Florentina, pentru Fanatik.ro.

„Nu avea bani nici să treacă strada”

Florentina a mai povestit și faptul că Marius Elisei ar fi făcut orice pentru a ajunge cunoscut, mai ales că acesta nu muncea și nu avea niciun venit.

Se pare că în 2012, cei doi ar fi trebuit să ajungă în fața altarului, însă evenimentul a fost anulat din cauza faptului că nu aveau bani. Mai mult, Florentina mărturisește că despărțirea de fostul soț al Oanei Roman a fost o alegere bună pentru că este convinsă de faptul că ar fi avut o viață grea alături de acesta.

„Eu oricum nu mi-aș dori vreodată să mai am ceva cu el. Într-adevăr, ceva a rămas acolo, clar. Doar că eu, personal, nu pot să mă înjosesc în halul ăsta. O ricum viața mea ar fi fost grea lângă el, ca persoană. Eu sunt foarte fericită cu ceea ce am făcut eu singură fără un bărbat cu bani, cum a făcut el, sau cu faimă anume.

Ideea lui era să intre în lumea showbiz-ului, nicidecum să se combine cu ea, pentru ca la scurt timp să îmi spună să plec din casă, adică eu locuiam cu el cu familia lui. Nu avea casa lui, nu avea bani nici să treacă strada.

Pe 24 septembrie, de ziua lui, 2012, ar fi trebuit să ne căsătorim. Dar nu aveam bani, pentru că el nu făcea nimic.  Mă bucur că s-a întâmplat așa, poate Dumnezeu le-a așezat ca să nu am parte de o viață grea. Oana Roman a făcut tot ce a putut, dar el ce a făcut? ”, a mai declarat Florentina Gheorghe, pentru aceeași sursă citată.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 22 apr. 2021, 10:10 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×