Abia acum începe tărăboiul! Cine este noua obsesie a lui Marius Elisei: ”Nu credeam că este așa de comunicativ”

Publicat: 30 ian. 2020, 21:39 Autor: G. M. Vedete

Ei bine, nici bine nu s-au calmat apele în familia Roman – Elisei, după “circul” cu transsexualul Delia Rexha, că un nou scandal pare că “lovește” cuplul! 

CIAO.RO a aflat că soțul Oanei Roman ar fi luat legătură cu fosta lui iubită, Florentina Gheorghe, cu care a avut o relație de 4 ani, și de care s-a despărțit când a cunoscut-o pe Oana. Mai mult, Marius Elisei ar fi amenințat-o pe fosta lui iubită, asta după ce, în urmă cu câțiva ani încă îi trimitea mesaje cu tentă amoroasă, el fiind căsătorit cu Oana Roman.

Contactată telefonic, Florentina Gheorghe ne-a confirmat că a primit mesaje de la Marius Elisei, ba mai mult, ne-a dezvăluit, într-un interviu exclusiv, multe detalii despre relația lor. Dacă în ceea ce-l privește, tânără nu are multe cuvinte de laudă, pe Oana Roman o respectă și o admiră pentru că este o femeie puternică.

Reporter:  Este adevărat că Marius Elisei îți mai dă mesaje?

Florentina Gheorghe: Sincer, m-am trezit serile astea cu un mesaj pe Facebook. Nu-mi venea să cred că este așa comunicativ, virtual, că în realitate… de câte ori ne-am întâlnit… părea foarte arogant.

Reporter: Ca să începem cu începutul, cum s-ar zice… În ce relații ești acum cu Marius Elisei, fostul tău iubit?

Florentina Gheorghe: Eu personal nu mai am nimic de împărțit cu Marius. Dar se pare ca încă îi mai tulbur liniștea chiar și indirect.

Reporter: Ți-a trimis recent mesaje. Ce ți-a scris mai exact? Este adevarat că te-ar fi amenințat? Cu ce? Și care ar fi motivul pentru care te amenință? Cu ce l-ai deranjat?

Soțul Oanei Roman a amenințat-o pe fosta iubită?

Florentina Gheorghe: Da, dar de unde ați aflat despre asta? Într-adevăr, acum două seri m-am trezit cu un mesaj pe Facebook în care m-a amenințat ca voi plăti dacă nu stau liniștită și mă mai bag în viața lui. Stau și mă întreb… oare era în stare de ebrietate sau chiar vorbea serios?

Nu cred că l-am deranjat cu nimic, el singur și-o face cu mâna lui.

Reporter: Cât timp ați fost împreună? De când până când? Când v-ați despărțit? Este adevărat că Oana Roman ar fi fost motivul despărțirii?

Florentina Gheorghe: Să reiau puțin povestea noastră: noi ne-am cunoscut în 2008, după 3 luni a dispărut și a revenit în 2009, iar de atunci am rămas nedespărțiți până în 2013 când a decis să pună capăt acestei relații.

Reporter: Locuiați împreună când s-a cuplat cu Oana Roman?

Florentina Gheorghe: Locuiam împreună, clar. În casa părinților lui.

Reporter: V-ați despărțit de aproape 7 ani. De ce continuă să-ți scrie mesaje? Îl cauți și tu sau te caută doar el? Ce vorbiți? În urmă cu câțiva ani.. îți trimitea mesaje cu tentă amoroasă?

Fosta iubită a lui Marius Elisei: „In 2016, mi-a trimis mesaje amoroase”

Florentina Gheorghe: Asta vreau să știu și eu, de ce a insistat și în 2016 cu niște mesaje amoroase pe care nu le-am publicat din respect pentru mine în mod special și după aceea pentru soția și copilul lui.

În ultimul mesaj de acum două seri, mă amenința, așa cum am spus și mai sus.

Reporter: Cu Oana Roman ai vorbit vreodată?

Florentina Gheorghe: Cu Oana nu am vorbit niciodată față în față, suntem două femei care au petrecut timp din viețile noastre în diferite perioade. O respect, dar în situația de față… mă respect pe mine înainte de toate și sper să ia decizia cea mai bună pentru binele fetiței care are nevoie de liniște. Câte cupluri cu copii nu s-au despărțit după zeci de ani.

Reporter: Marius este căsătorit cu Oana de câțiva ani. Și are și un copil. De ce crezi că, după atâta timp, continuă să te caute?

Florentina Gheorghe: Cred că încă nu poate uita prin câte am trecut în perioada în care am fost împreună. Sigur am rămas acolo undeva în adâncul sufletului lui.

Soțul Oanei Roman si fosta iubită, relație de 4 ani

Reporter:  Ai stat 4 ani lângă el. Îl cunoști cât de cât. Crezi că el este fericit?

Florentina Gheorghe:  Nici pe departe, dacă era un bărbat împlinit din toate punctele de vedere nu se iscau atâtea scandaluri.

Reporter:  Dacă Marius.. Ar divorța de Oana.. Să spunem, prin absurd, și ar veni la tine.. Te-ai împăca cu el?

Florentina Gheorghe: Nici vorbă, eu îmi doresc un bărbat puternic emoțional și capabil să mă respecte și să mă valorifice la adevărata mea valoare.

Reporter: Îl mai iubești?

Florentina Gheorghe:  Cine ar mai putea iubi pe cineva care i-a adus foarte multă suferință?

Reporter: De cât timp nu l-ai văzut?

Florentina Gheorghe:  Nu-l mai văzusem de 6 ani până în vara 2019 când ne-am întâlnit întâmplător la un eveniment, recunosc că am avut un blocaj de moment.

Reporter: Te-ai întors în România după câțiva ani petrecuți în Germania. De când te-ai întors, ce faci, cu ce te ocupi?

Florentina Gheorghe:  M-am întors din vara anului 2017, iar în tot acest timp am crescut frumos, lucrez într-o companie pe limba pe care o iubesc atât de mult, adică germana, dar mai am și alte activități de weekend, sunt o persoană  muncitoare și îmi place sa fiu productivă.

Reporter:  Ești într-o relație, ești căsătorită? Ți-a creat probleme trimițându-ți mesaje?

Florentina Gheorghe: În momentul de față nu sunt implicată într-o relație amoroasă, ies, cunosc persoane, însă cu cât înaintez în vârstă realizez cât de mult valorez și ceea ce îmi doresc.

Ca fiecare om, îmi doresc o relație de cuplu, armonioasă, bazată pe încredere și respect.

Reporter: După ce te-ai desparțit de el.. Ai mai fost cuplată?

Fosta iubită, despre soțul Oanei Roman: „S-a căsătorit cu ea pentru bani și faima”

Florentina Gheorghe: Da, după ce m-am despărțit de el am mai avut o relație de 3 ani cu bărbatul pentru care am părăsit România, dar nu a fost sa fie și asa e viața, nu e un capăt de țară.

Reporter:  Ai mai păstrat relația cu părinții lui Marius? Totuși ai locuit cu ei…

Florentina Gheorghe:  M-am gândit la ei de foarte multe ori, dar nu am încercat sa iau legătura cu aceștia.

Reporter:  Crezi că dacă va vedea aceste declarații ale tale în presă… Va spune ceva?

Eu nu am acceptat să dau acest interviu pentru a vedea ce spune el, e clar că oricum a spus ceva înainte ca eu să fac ceva, scriindu-mi pe Facebook ca după aceea să mă blocheze imediat, crezând ca a șters urmele.

Reporter: Cum era Marius când formați un cuplu? Lucra? Avea bani?

Florentina Gheorghe:  Era un adolescent care muncea pe un venit modest și care cheltuia mai mult decât câștiga. A avut perioade în care se plictisea de un loc de muncă, mai făcea pauze, e grea munca.

Reporter: De ce crezi tu că s-a căsătorit cu Oana Roman?

Florentina Gheorghe:  Eu am mai făcut o declarație în 2013 pe care o susțin și în ziua de azi. S-a căsătorit pentru banii și faima acesteia și pentru a-și simplifica viața.

Reporter:  Dacă l-ai vedea în fața ochilor, ce i-ai spune? Sau, poate vrei să-i transmiți ceva prin intermediul ciao.ro? Dar Oanei i-ai transmite vreun mesaj?

Fosta iubită a lui Marius Elisei: ” Pe Oana o admir, este o femeie puternică”

Florentina Gheorghe:  Nu este vina mea pentru ceea ce i se întâmplă, fiecare alege cum să trăiască și îl rog să înceteze cu amenințările pentru ca voi fi nevoită sa rup tăcerea. Oanei nu știu ce aș putea să-i transmit, o admir, este o femeie puternică.

Reporter: Ți-a fost teamă că te-a amenințat? Ai de gând să mergi mai departe, să-i faci o plângere?

Florentina Gheorghe:  Să știi că m-au mișcat mesajele lui, chiar nu vreau să făc rău nimănui, rău facem ușor, dar bine mai puțin.

Reporter: Ce calități și ce defecte are Marius Elisei?

Florentina Gheorghe: Nu-mi trec prin minte calități. Ahhh… Stai puțin, face o cremă de zahăr ars de te lingi pe degete și un pui la cuptor  pe sticlă delicios.

Defectele: după cum bine a declarat și el, în momentele de ebrietate e prea plin de caterincă.

Reporter: Știai ca Marius e în discuții cu soția de la sfârșitul anului 2019?

Florentina Gheorghe:  Nu știam, dar am aflat chiar de la femeia din Italia cu care el a socializat timp de un an, care m-a contactat pe Facebook și mi-a trimis un reportaj cu scandalul care a avut loc înainte de sărbători. Aceasta mi-a confirmat multe bănuieli ale mele cu privire la relația de cuplu a acestora, dar prefer sa nu intru în detalii.

Foto: Arhivă personală

Publicat: 30 ian. 2020, 21:39 Autor: G. M. Vedete
Autor: G. M.
Este redactor online pe zona Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN....
Pe aceeași temă
×