În ce relații au rămas Oana Roman și Marius Elisei după divorț: ”Sunt foarte fericită”

Publicat: 22 Apr. 2021, 11:37 Vedete

Oana Roman a făcut dezvăluiri despre relația pe care o are în prezent cu tatăl fiicei sale. Vedeta și Marius Elisei au divorțat cu câteva luni în urmă și se pare că între cei doi toate neînțelegerile s-au rezolvat.

Oana Roman și fiica ei, Isabela au fost într-o binemeritată vacanță, în Egipt acolo unde s-au distrat și s-au relaxat împreună. Chiar dacă Marius Elisei nu a putut să le însoțească, acesta și-a făcut timp pentru a le duce la aeroport, iar când s-au întors acasă a fost de asemenea alături de ele.

Fiica lui Petre Roman a dezvăluit că este foarte fericită pentru că se înțelege atât de bine cu fostul soț pe care se poate baza ori de câte ori are nevoie.

„Și când am plecat, tot el ne-a dus, dimineață. Săracul, nu a dormit toată noaptea. Apoi a venit și ne-a luat de la aeroport, m-a ajutat să duc bagajele în casă. Mi se pare că e o normalitate și sunt foarte fericită că putem să avem o relație super ok.

Ne-a dus acasă, a stat un pic cu noi. Noi suntem o familie, chiar dacă nu mai suntem căsătoriți. Eu sper să rămânem cât mai mult timp așa, să fim prieteni, să putem vorbi, să colaborăm, să o creștem pe Izabela. Își îndeplinește îndatoririle de tată foarte bine, în continuare el mă ajută”a spus Oana Roman la un post de televiziune.

Oana Roman, accident în vacanța din Egipt

Oana Roman a ajuns de urgență pe mâinile medicilor, după ce s-a înțepat într-o piatră ascuțită în apă. Vedeta povestește că și-a făcut o gaură în călcâi.

“Am intrat în apă, unde am călcat într-o piatră foarte ascuțită și mi-am făcut o mare gaură în călcâi, atât de mare, încât a trebuit să mă duc la doctor, aici la hotel, să mă coasă. Ca să mă coasă acolo a trebuit să-mi facă o anestezie locală. Nu vă puteți imagina în ce hal m-a durut. Am un mare bandaj, un bandaj comunist și acum trebuie să mă duc să-mi iau pastile”,a povestit Oana Roman într-un Instastory.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 22 Apr. 2021, 11:37 Vedete
Pe aceeași temă