Marius Elisei a vrut să îşi pună capăt zilelor? Oana Roman a făcut dezvăluiri şocante: „Pentru toate aceste lucruri am probe și dovezi”

Publicat: 12 ian. 2024, 10:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Marius Elisei nu ar fi acceptat despărţirea de Oana Roman, ba chiar ar fi vrut să recurgă la un gest necugetat, a dezvăluit recent vedeta. Scandalul dintre cei doi şi acuzaţiile par să nu se mai oprească. După o perioadă în care nu a făcut nicio declaraţiile, bărbatul a ieşit recent la televizor pentru a spune partea sa de adevăr. De aici, fiica lui Petre Roman a venit cu alte dezvăluiri şocante din timpul relaţiei lor.

După acuzaţiile pe care i le-a adus fostul soţ, Oana Roman a ieşit din nou la atac. Iar de această dată, dezvăluirile sale au şocat pe toată lumea.

Marius Elisei a vrut să îşi pună capăt zilelor?

Concret, vedeta a mărturisit în cadrul unui interviu recent că ar fi fost şantajată emoţional de tatăl fiicei sale în momentul în care i-a spus că îşi doreşte să se despartă de el.

„În martie a început să îmi scrie, din nou, că vrea să ne împăcăm. A început o tentativă de love bombing, o tentativă, pe care eu am respins-o mult timp. Au fost chiar și amenințări cu suicid. „Dacă nu ne împăcăm, eu nu mai am pentru ce să trăiesc’. I-am spus: „Ba da, ai pentru ce să trăiești, ai un copil, în primul rând’. Eu am mesaje, eu am probe. Diferența e că pentru toate aceste lucruri am probe și dovezi. De ce? Pentru că în ultimul an am vorbit cu el, în proporție de 90%, doar prin scris”, a dezvăluit Oana Roman într-un interviu acordat pentru Antena Stars.

Oana Roman: Eu am vrut să pun stop acestui coșmar”

Pe lângă acest moment, Oana Roman a povestit că Marius Elisei o acuza constat de infidelitate, lucru pe care aceasta îl neagă cu vehemenţă. Vedeta spune că nu a ieşit nici măcar la o cafea cu altcineva pe parcursul relaţiei pe care au avut-o.

„Eu am trăit un tip de gelozie macabră. Eu pe omul ăsta nu l-am înșelat nicio secundă. Eu nici măcar la o cafea nu am ieșit cu altcineva, pentru că oricum nu mă interesează, nu asta este prioritatea mea. Am fost acuzată că am înșelat, am fost acuzată că am avut relații paralele, am fost acuzată, având 47 de ani, că am rămas însărcinată cu altul.

Eu nu mai pot să rămân însărcinată la 47 de ani. Până acolo s-a ajuns. Eu am vrut să pun stop acestui coșmar.

Deci nu-mi dă nimeni nicio palmă peste ochi, nu crăp de ciudă, nu am nicio tresărire, decât o bucurie și o liniște că, în sfârșit, nu mai trebuie să dau socoteală, nu îmi mai este frică când răspund la telefon, nu îmi mai este frică când mă duc la o petrecere, nu îmi mai este frică când ies pe stradă”, a mai precizat fiica lui Petre Roman în cadrul aceluiași interviu.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 12 ian. 2024, 10:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×