Oana Roman vine cu dovezi, după ce Marius Elisei a acuzat-o că i-ar fi ascuns sarcina timp de 4 luni. A făcut totul public!

Publicat: 11 ian. 2024, 12:00 Autor: Alina Nistor Vedete

Oana Roman vine cu dovezi, după ce Marius Elisei a acuzat-o că i-ar fi ascuns sarcina timp de 4 luni. Vedeta a făcut totul public pe contul ei de Instagram.

Recent, Oana Roman a făcut dezvăluiri uluitoare. Vedeta a mărturisit că relaţia cu Marius Elisei a fost un iad, iar faptul că s-a terminat a fost cel mai bun lucru care i se putea întâmpla. De asemenea, Oana Roman a afirmat că tatăl fiicei sale suferă de o tulburare de personalitate, iar acest lucru le-a afectat căsnicia.

După afirmațiile făcute de Oana Roman, Marius Elisei a vrut să-și spună propria parte a poveștii. Bărbatul își acuză fosta parteneră de viață că lucrurile dintre ei nu au funcționat încă de la început, când Oana Roman i-ar fi ascuns primele luni de sarcină.

Oana Roman: Minciuna are picioare foarte scurte”

Vedeta a negat acuzațiile fostului său soț cu privire la faptul că i-ar fi ascuns sarcina timp de 4 luni. Ba chiar a făcut publice imagini și declarații din perioada în care era însărcinată în luna a 3-a. Fiica lui Petre Roman a mai susținut că prima vizită la medic a avut loc la 5 săptămâni de sarcină, vizită la care a fost prezent și Marius Elisei.

„Să facem un calcul: iunie până în septembrie 5, când am anunțat public, sunt trei luni. Dacă te uiți la emisiunea lui Măruță, explicam cum am fost împreună la ecografie deja de câteva ori. Prima a fost la cinci săptămâni. Cum să spui că am ascuns sarcina patru luni? Eu v-am zis: minciuna are picioare foarte scurte. P.S. Ne-am cunoscut în ianuarie și am început relația fix pe 13 ianuarie. Nu în februarie! Greu cu memoria și greu cu matematica”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman vine cu deovezi, după ce a fost acuzată că i-a ascuns sarcina lui Marius Elisei timp de 4 luni (SURSA FOTO: Instagram)

Marius Elisei, despre comportamenul acid al Oanei Roman

Potrivit afirmațiilor făcute de Marius Elisei, certurile erau la ordinea zilei în familia lor. Acesta mărturisește că Oana Roman își vărsa zilnic nervii pe el și îl jignea constant. Pentru că își dorea să lupte pentru familie, bărbatul ar fi răbdat și acceptat comportamentul acid al Oanei Roman.

„În 10 ani noi ne-am certat în fiecare zi. Dacă o enerva cineva, cineva trebuia să încaseze. Atunci găsea mici chichițe de a prinde flacăra răzbunării. Eram într-un punct în care puteai să zici de mine orice și nu mă mai mișca nimic. Din dorința de a menține și de a merge cu familia într-un mod tradițional, am înghițit și am răbdat. Am mai răbufnit și eu uneori…I-au mai spus și alte persoane. Dacă voiam să spun ceva, nu mai apucam să ajung la cuvântul al treilea. Spunea că eu nu o înțeleg și că nu înțeleg eu prin ce a trecut ea la Revoluție… Ce vină am eu?”, a spus Marius Elisei la Xtra Night Show.

SURSA FOTO: Social Media

Publicat: 11 ian. 2024, 12:00 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă
×