Cornel Păsat intervine în scandalul momentului! Ce i-a transmis fostul iubit al Oanei Roman lui Marius Elisei

Publicat: 17 ian. 2024, 11:30 Autor: Alina Nistor Vedete

Cornel Păsat intervine în scandalul momentului! Fostul iubit al Oanei Roman a ținut să-i transmită public un mesaj lui Marius Elisei.

Recent, Oana Roman a făcut dezvăluiri uluitoare. Vedeta a mărturisit că relaţia cu Marius Elisei a fost un iad, iar faptul că s-a terminat a fost cel mai bun lucru care i se putea întâmpla. De asemenea, Oana Roman a afirmat că tatăl fiicei sale suferă de o tulburare de personalitate, iar acest lucru le-a afectat căsnicia.

După afirmațiile făcute de Oana Roman, Marius Elisei a vrut să-și spună propria parte a poveștii. Bărbatul își acuză fosta parteneră de viață că lucrurile dintre ei nu au funcționat încă de la început, când Oana Roman i-ar fi ascuns primele luni de sarcină.

Vedeta a negat acuzațiile fostului său soț cu privire la faptul că i-ar fi ascuns sarcina timp de 4 luni. Ba chiar a făcut publice imagini și declarații din perioada în care era însărcinată în luna a 3-a. Fiica lui Petre Roman a mai susținut că prima vizită la medic a avut loc la 5 săptămâni de sarcină, vizită la care a fost prezent și Marius Elisei.

Ce mesaj i-a transmis Cornel Păsat lui Marius Elisei

Ulterior, Marius Elisei a acuzat-o pe fosta lui soție de infidelitate și a vorbit despre o presupusă aventură pe care Oana Roman ar fi avut-o cu un afacerist. Fostul iubit al vedetei intervine în scandalul momentului! Chiar dacă Oana și Cornel Păsat nu mai formează un cuplu de aproximativ 17 ani, cei doi au păstrat o relație civilizată.

Fostul iubit al Oanei Roman a mărturisit că s-a întâlnit la un moment dat cu aceasta, însă a fost o întâlnire strict profesională. De asemenea, Cornel Păsat i-a transmis public lui Marius Elisei să stea liniștit, deoarece între el și Oana nu s-a întâmplat nimic de natură amoroasă.

„Eu și Oana am rămas într-o relație prietenească, normală, de oameni civilizați. Nu prea sunt de acord cu spălatul rufelor în public. Îmi pare rău pentru situația creată. La noi relațiile au rămas normale, cordiale, de un «bună, ce mai faci?», o urare de ziua de naștere, mai mult pe colaborări ne-am interesat. Când a avut ocazia, ea m-a recomandat și eu pe ea. Să știi că am ieșit o dată la masă, la o gustare, cumva, dar era strict pe business. Trebuia să fie PR-ul pentru o cafenea și a venit și proprietarul locației, am făcut colaborarea respectivă, totul a fost strict profesional. Nu a fost nicio întâlnire de genul să ne distrăm. Din momentul în care ne-am despărțit, lucrurile s-au separat totul și nu am avut niciun lucru mai intim, nu știu ce crede Marius, a spus Cornel Păsat la Antena Stars.

SURSA FOTO: Social Media

Publicat: 17 ian. 2024, 11:30 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă
×