Despărțire în pragul sărbătorilor? Oana Roman: ”O să-mi văd de drumul meu”

Publicat: 22 Dec. 2020, 12:21 Vedete

În urmă cu o zi, Oana Roman a transmis un mesaj pe rețelele de socializare din care se înțelege că ea și soțul ei, Marius Elisei, s-ar fi despărțit.

Oana Roman a postat pe rețelele de socializare un mesaj care i-a făcut pe urmăritorii ei să se întrebe dacă vedeta și soțul ei s-au despărțit. Pe social media, Oana Roman a scris că își va vedea de drum, atât din punct de vedere profesional, cât și personal, fiind cea mai bună decizie pentru ea în acest moment. Bărbatul ar fi plecat de acasă, luând cu el și afacerea familiei, un proiect cu haine, arată Spynews.

”Am înțeles că nu se mai poate merge mai departe și o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieții profesionale cât și personale. Cred că e cea mai bună decizie și cea mai corectă. Eu trebuie să mă concentrez să-mi văd de acest copil minunat pe care îl am și să-mi văd de viața mea”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Pe rețelele de socializare, Marius Elisei a distribuit noua piesă scoasă de Pepe, scriind în dreptul postării ”Chiar m-am jurat…”.

De ce vrea Oana Roman să plece din țară

Oana Roman este una dintre cele mai respectate vedete din România, mai ales datorită implicării sale în a face lucruri bune și frumoase pentru oameni. Recent, bruneta a făcut un anunț șoc: ar dori să se mute din țară.

Cu toții știm că Oana Roman este îndrăgostită de Franța. Își dorește să facă o schimbare majoră în viața ei, și anume mutarea într-o țară străină, însă deocamdată nu poate, deoarece trebuie să aibă grijă de mama ei, Mioara Roman, potrivit Cancan: „O să mă mut. Dar deocamdată nu pot pentru că trebuie să am grijă de mama”.

Sursă foto: Capturi video Youtube

Publicat: 22 Dec. 2020, 12:21 Vedete
Pe aceeași temă