Miora Roman, din nou pe mâna medicilor. Ce spune Oana Roman despre sănătatea mamei sale

Publicat: 07 Jan. 2021, 11:35 Vedete
Miora Roman, din nou pe mâna medicilor. Ce spune Oana Roman despre sănătatea mamei sale

Oana Roman trece printr-o perioadă dificilă a vieații sale. Vedeta s-a despărțit de tatăl copilului ei înainte de sărbătorile de iarnă, iar acum trece prin clipe dificile din pricina problemelor de sănătate ale mamei sale.

Mioara Roman are multe afecțiuni, printre care, cea mai gravă, este o formă foarte agresivă de Parkinson. Oana spune că are de gând să o interneze pe mama ei entru ca medicii să poată face investigații mai amănunțite în ceea ce o privește. Se pare că problemele Mioarei s-au agravat chiar de sărbători.

„Mama nu a fost bine, înainte de Crăciun, deloc. Am fost cu ea la spital. A fost complicat. Continuă să fie complicat. De abia acum va face analizele, pentru că am așteptat să treacă Sărbătorile. O să o internez miercuri două zile ca să își facă investigațiile posibile, să vedem cum se va derula totul în continuare. A fost mai ok, mai stabilă de Crăciun”, a spus Oana Roman la Antena Stars.

Mioara Roman, de urgență la spital în luna decembrie

La mijlocul lunii decembrie, Mioara Roman s-a simțit foarte rău, iar Oana a chemat de urgență o ambulanță. „Mama s-a simțit foarte rău, a trebuit să chem salvarea. Am chemat o salvare privată, pentru că altfel probabil aș fi așteptat 2-3 zile. Au venit în 45 de minute. I-au făcut un control și au hotărât să o ia la spital pentru mai multe investigații. Numai că la spital, din cauza situației cu Covid-ul, eu nu am putut să intru și mi-au spus că mă vor suna, să mă țină la curent cu starea ei.

Deci prea multe vești nu am.  Norocul meu e că a venit salvarea destul de repede, eram foarte speriată de faptul că o să vină foarte greu. Avantajul că având un abonament la spital privat, lucrurile s-au mișcat puțin mai repede. Vă mulțumesc mult pentru toate gândurile. Doamne ajută!”, a mai declarat Oana Roman.

Sursa foto: Arhiva Ciao

Publicat: 07 Jan. 2021, 11:35 Vedete
Pe aceeași temă