Oana Roman, despre problemele cu care s-a confruntat în relaţia cu Marius Elisei: „Dacă ar putea tote femeile să știe…”

Publicat: 28 dec. 2023, 11:28 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Oana Roman le-a vorbit mereu celor care o urmăresc cu sinceritate despre viaţa sa personală. Recent, pe reţelele de socializare, vedeta le-a dezvăluit un alt moment dureros prin care a trecut. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că fiica fostului premier a fost dezamăgită de oamenii din viața ei. Una dintre relațiile sale care au eșuat a fost cu Marius Elisei, bărbatul care i-a făcut un copil. Iată ce a povestit în mediul online.

Oana Roman a recunoscut că a învăţat multe lucruri din experienţele neplăcute prin care a trecut.

Oana Roman: Dacă ar putea tote femeile să știe…”

Pe una dintre acestea le-a expus în mediul online, în urmă cu puțin timp. Mai exact, fosta soţie a lui Marius Elisei a distribuit pe pagina sa de Instagram un mesaj în care a dat de înțeles că în viața sa a avut de-a face cu o persoană narcisistă, care a purtat mai multe măști, însă în final şi-a dat seama şi a pus punct relaţiei.

„Să te ferească Dumnezeu să ai o relație cu un narcisic, pentru că el știe exact, din cum te cunoaște pe tine ți cum își face portretul, ce vrei de la el. El știe exact cum să fie cu tine și o să fie fix varianta aia pe care tu în alți oameni nu ai găsit-o. Oamenii nu sunt ideali, cu toții avem defecte și calități. El o să vadă exact, tot ce ai tu nevoie într-un partener romantic și o să-ți livreze fix treaba aia.

O să-ți livreze pachetul complet, ultra all inclusive, până când simte că ești dependent, când nu mai ai șansă de scăpare și atunci va putea să-și arate liniștit adevărata față.”, a fost mesajul pe care Oana Roman l-a distribuit în mediul online.

Ulterior a făcut precizarea: „Dacă ar putea tote femeile să știe și să înțeleagă pentru a nu ajunge în iad.”

Marius Elisei, acuzat că nu se implică în creşterea fiicei sale

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că relaţia dintre Oana Roman şi Marius Elisei nu este deloc bună. Cei doi şi-au aruncat cuvinte dure în spaţiul public de-a lungul timpului, „războiul” pare că este departe de final.

Noua lege privind neplata pensiei alimentare prevede pedepse dure pentru părinții care nu își iau angajamentul, conform legii, de a susține financiar creșterea propriului copil, riscând chiar pedeapsa cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani.

În urmă cu câteva zile, printr-un mesaj publicat în mediul online, vedeta a ţinut să sublinieze acest lucru sau să aducă la cunoştinţă persoanelor care nu erau la curent cu aceste informaţii.

„Neplata, timp de 3 luni, a pensiei de întreținere stabilite pe cale judecătorească sau prin act notarial se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani ori cu amendă. Președintele Klaus Iohannis a promulgat, marți, legea care aduce modificări Codului penal, după ce a fost adoptată luna trecută de Camera Deputaților. 

Până acum, legea făcea referire doar la pensiile stabilite de un judecător. Proiectul de lege a fost adoptat deja de Camera Deputaților și va ajunge pentru promulgare la președintele Klaus Iohannis”, a fost mesajul pe care Oana Roman l-a postat în mediul online.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 28 dec. 2023, 11:28 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×