Marius Elisei, desființat după ultimele fotografii postate: ”Ai un copil de care nu îți pasă deloc”

Publicat: 27 nov. 2023, 13:00 Autor: Alina Nistor Vedete

Marius Elisei a fost desființat în mediul online după ultima fotografie postată cu noua sa iubită. Fostul soț al Oanei Roman pare împlinit alături de Gabriela, dar fanii cred că au uitat complet de fiica lui.

Oana Roman s-a plâns internauților în ceea ce îl privește pe Marius Elisei. Vedeta susține că fostul ei soț nu se implică deloc în creșterea fetiței lor de când și-a făcut o nouă relație. După toată situația din ultima perioadă, Oana Roman a decis că Isa are nevoie de ajutor specializat. Motiv pentru care a dus-o la psiholog.

Pe de altă parte, Marius Elisei susține că afirmațiile făcute de fosta lui soție nu sunt adevărate. Bărbatul spune că o vizitează pe fiica lui ori de câte ori poate, o sună destul de des, însă fetiţa nu îi răspunde de fiecare dată: „Eu o văd pe Isa un weekend la două săptămâni. Eu o sun, câteodată răspunde, câteodată nu răspunde. Poate să fie și mai multe zile atunci când e vacanță. Ea face niște chestii acum ca să-și facă o comunitate așa pe Instagram cu persoanele care sunt despărțite, dar e treaba ei, pe mine nu mă privește. Eu încerc să fac tot posibilul să ne fie bine, și mie, și copilului și Gabrielei”, a încheiat el.

Marius Elisei a fost, însă, pus la zid de internauți după ultima fotografie postată pe rețelele de socializare cu noua iubită. Aceștia împărtășesc spusele Oanei Roman și cred cu tărie că bărbatul nu-și mai ia în serios rolul de părinte. Mai ales că fotografia a fost făcută în weekend, atunci când susținea că petrece timp cu fetița lui.

„Ai un copil de care nu îți pasă deloc. Ai uitat de copilul tău. Îmi provoci silă / Spui că vezi copilul în weekend, la două săptămâni..Ar trebui să rămâi tatăl fetiței oricum, să fii prezent în viața ei / Parcă ești un copil mic care și-a luat jucărie nouă, postezi într-una cu noua iubită, când știi situația cu fetița… Postezi fără să gândești prea mult / Cu Oana și fetița era altfel, păcat. Erați o familie/ Te rog sa te gândești la ISA!”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marius Elisei (@eliseimarius)

Cum s-au cunoscut Marius Elisei și Gabriela

În cadrul unui emisiuni TV, Marius Elisei a povestit că el și iubita lui s-au cunoscut prima oară 2003, prin prisma unui job. 20 de ani mai târziu, cei doi s-au revăzut la o petrecere și atunci s-au înfiripat primii fiori ai dragostei. Fostul soț al Oanei Roman are numai cuvinte de laudă la adresa Gabrielei, femeia pe care vrea cu orice preț să o protejeze.

Cei doi s-au mutat deja împreună.

„Cu ea n-am vorbit niciodată, dar s-a nimerit în 2003 să o văd în preajma unui job. N-am vorbit deloc până acum. Ne-am întâlnit într-un grup la o petrecere, am vorbit și asta a fost tot. Suntem împreună de pe 6 septembrie.

În astea 3 săptămâni s-au întâmplat atâtea lucruri. Oana nu știe de la mine, știe de la Isabela. Ea este foarte calmă și iubește copiii. Ea lucrează în cadru medical. Este foarte caldă, deși nu are copii. Iubește copiii. Chiar m-a bucurat ziua de duminică, pentru că s-a creat o legătură în trei. Atât eu, cât și ea am avut o viață tumultuoasă. O protejez. Ea are 40 de ani, eu am 30. Nu a mai fost căsătorită. Căsătoria este doar un act, însă nu se știe niciodată. Ce câștigi sau ce pierzi pe chestia asta? Caracterul contează cel mai mult, fizicul poți să-l schimbi”, a declarat Marius Elisei la XNS.

SURSA FOTO: Social Media

 

Publicat: 27 nov. 2023, 13:00 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă
×