Marius Elisei nu s-a mai putut abţine şi a răbufnit după atacurile Oanei Roman: „I-a plecat sluga de acasă. Ea nu făcea nimic nici atunci”

Publicat: 22 nov. 2023, 15:47 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Marius Elisei a răbufnit, după declaraţiile acide pe care fosta lui soţie le-a făcut în mediul online. Deşi nu a dorit până acum să intre într-un conflict cu mama fiicei lui, bărbatul a simţit nevoia să se apere şi să explice că lucrurile nu sunt aşa cum vedeta le-a prezentat. De asemenea, acesta are şi o teorie cu privire la atacurile pe care fosta lui soţie le lansează la adresa lui în spaţiul public.

Marius Elisei nu s-a mai putut abţine şi i-a dat replica Oanei Roman. Bărbatul a explicat în cadrul unui interviu recent că a făcut tot ce a putut pentru a-şi salva căsnicia, iar pe parcursul celor 10 ani, el ar fi fost cel care a dus „greul” în relaţie.

Oana Roman l-a atacat dur pe Marius Elisei recent

Fiica lui Petre Roman a simţit recent nevoia să se descarce în faţa celor care o urmăresc. Vedeta le-a povestit internauţilor că Marius Elisei nu o ajută deloc în creşterea fiicei lor, deşi în această perioadă ar fi avut mare nevoie de sprijinul bărbatului. (VEZI TOATE DETALIILE AICI)

Vorbele sale au ajuns şi la urechile fostului soţ care nu a stat pe gând şi i-a dat replica. A acuzat-o că se victimizează public și că el a depus, de fapt, eforturi pentru a fi alături de Isabela și pentru a salva căsnicia.

Mai mult, acesta susține că nu și-a abandonat fiica, așa cum ar da de înțeles fosta lui soție, fiindcă petrece suficient timp cu Isabela.

„I-a plecat sluga de acasă care nu făcea nimic și nu era capabil de nimic și bun de nimic?! Ei asta îi place, să se plângă, să se victimizeze. Ce înseamnă că nu mă implic în creșterea Isabelei? Eu sunt în weekend, nu sunt în cursul săptămânii. Când îți pleacă sluga de acasă, care făcea multe, iar pe tine nu te încânta cu mai nimic, mna.. nu mai contează. Nu eram bun nici așa, nici așa! Acum poate să spună într-adevăr că le facea ea pe toate. Eu nu mi-am abandonat copilul, asta înseamnă că și taică-su a abandonat-o pe ea, că zicea că nu vorbește cu ea, nu o sună, nu o bagă în seamă?!”, a spus Marius Elisei, potrivit spynews.ro.

Marius Elisei: I-a plecat sluga de acasă”

Marius Elisei a mai spus că pe parcursul căsniciei a făcut tot posibilul ca relaţia lor să funcţioneze, însă la un moment dat nu a mai suportat.

„Eu am tras 10 ani în relația cu ea ca să fie bine, m-am chinuit și m-am rupt pe mine doar ca să ne fie bine. Am trecut și am înghițit peste multe fapte urâte pe care le face în continuare. Asta ce înseamnă? Să stau până la bâtrânețe, până la 60 de ani și să rămân singur. Păi cine mă mai ia?

Sunt niște văicăreli pentru că i-a plecat sluga de acasă. Ea nu făcea nimic nici atunci (n.r. când erau într-o relație). Acum a dat de greu?”, a mai zis Marius Elisei.

Ce spune bărbatul despre relaţia cu fiica lui

Marius Elisei susține că o vizitează pe fiica lui ori de câte ori poate, o sună destul de des, însă fetiţa nu îi răspunde de fiecare dată. Bărbatul a încheiat prin a spune că Oana Roman că îi adresează atacuri publice pentru a-și crește comunitatea din mediul online.

„Eu o văd pe Isa un weekend la două săptămâni. Eu o sun, câteodată răspunde, câteodată nu răspunde. Poate să fie și mai multe zile atunci când e vacanță. Ea face niște chestii acum ca să-și facă o comunitate așa pe Instagram cu persoanele care sunt despărțite, dar e treaba ei, pe mine nu mă privește. Eu încerc să fac tot posibilul să ne fie bine, și mie, și copilului și Gabrielei”, a încheiat el.

Publicat: 22 nov. 2023, 15:47 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×