Marius Elisei și-a pus fiica într-o situație incomodă! Bărbatul a comis-o de față cu Gabriela, noua lui iubită

Publicat: 03 nov. 2023, 11:23 Autor: Alina Nistor Vedete

Marius Elisei a reușit să-și pună fiica într-o situație stânjenitoare. Bărbatul a comis-o de față cu noua lui parteneră, iar Isa a ajuns să facă ședinte de terapie.

După mai multe tentative de împăcare, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit definitiv. Bărbatul iubește din nou și și-a găsit liniștea în brațele Gabrielei. În timp ce relația cu noua parteneră merge ca pe roate, relația cu fiica lui s-a deteriorat mult. Marius Elisei ar fi neglijat-o pe Isa.

Potrivit Spynews, bărbatul petrecea timp cu fiica lui dar… nu singur! Marius Elisei venea însoțit de Gabriela și cei doi nu ezitau să fie tandri și drăgăstoși în fața micuței. Vizibil deranjată, Isa i-ar fi cerut tatălui ei să petreacă timp singuri, doar ei doi. Lucru care nu s-a întâmplat!

De asemenea, Gabriela i-ar fi spus Isabelei că ea și Marius se cunosc de câteva luni, însă fetița știa clar că tatăl ei a locuit cu ea și cu mama sa până de curând. După toată situația în care a fost pusă, Oana Roman a decis că Isa are nevoie de ajutor specializat. Motiv pentru care a dus-o la psiholog.

Cum s-au cunoscut Marius Elisei și Gabriela

În cadrul unui emisiuni TV, Marius Elisei a povestit că el și iubita lui s-au cunoscut prima oară 2003, prin prisma unui job. 20 de ani mai târziu, cei doi s-au revăzut la o petrecere și atunci s-au înfiripat primii fiori ai dragostei. Fostul soț al Oanei Roman are numai cuvinte de laudă la adresa Gabrielei, femeia pe care vrea cu orice preț să o protejeze.

Cei doi s-au mutat deja împreună.

„Cu ea n-am vorbit niciodată, dar s-a nimerit în 2003 să o văd în preajma unui job. N-am vorbit deloc până acum. Ne-am întâlnit într-un grup la o petrecere, am vorbit și asta a fost tot. Suntem împreună de pe 6 septembrie.

În astea 3 săptămâni s-au întâmplat atâtea lucruri. Oana nu știe de la mine, știe de la Isabela. Ea este foarte calmă și iubește copiii. Ea lucrează în cadru medical. Este foarte caldă, deși nu are copii. Iubește copiii. Chiar m-a bucurat ziua de duminică, pentru că s-a creat o legătură în trei. Atât eu, cât și ea am avut o viață tumultuoasă. O protejez. Ea are 40 de ani, eu am 30. Nu a mai fost căsătorită. Căsătoria este doar un act, însă nu se știe niciodată. Ce câștigi sau ce pierzi pe chestia asta? Caracterul contează cel mai mult, fizicul poți să-l schimbi”, a declarat Marius Elisei la XNS.

SURSA FOTO: Instagram

Publicat: 03 nov. 2023, 11:23 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă
×