TOP CIAO.RO | ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea

Publicat: 19 apr. 2024, 15:00 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao

ProTV şi Antena 1 sunt considerate cele mai puternice televiziuni din România. De-a lungul timpului vedetele din ţara noastră au trecut de la un post la altul, unele au avut noroc, dar altele au plecat mai repede decât s-au instalat. În rândurile de mai jos vă prezentăm cele mai cunoscute cazuri de trădare din media!

Deschidem lista cu nume important în industrie, cântăreț, om de televiziune, antreprenor, maestru de ceremonii și cine mai știe la ce se mai pricepe… Doamnelor şi domnilor… Hoooooria Brenciu! Cu o activitate de peste 20 de ani în lumina reflectoarelor, vedeta a reuşit să ajungă la inimile telespectatorilor în diferite proiecte pe micile ecrane.

A devenit celebru la Antena 1, apoi s-a mutat la vecini, ca ulterior să revină la prima lui dragoste şi tot aşa. Ultima emisiune în care telespectatorii l-au putut vedea a fost Vocea României, în postura de jurat.

Mihaela Rădulescu a lăsat Antena 1 pentru ProTV

Unul dintre cei mai importanți oameni din trustul Intact a decis să părăsească grupul, atunci când nimeni nu se aştepta. Mihaela Rădulescu nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. Este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din ţara noastră din ultimii 20 de ani. A făcut istorie la televiziunea lui Dan Voiculescu cu emisiunea Duminica în familie, dar la un moment dat planetele s-au aliniat şi a ajuns la ProTV.

Ferma vedetelor, Dansez pentru tine, Românii au talent sau Masked Singer sunt doar câteva proiecte pe care şi-a pus amprenta!

Cosmin Seleşi a trădat Antena după 10 ani

Cosmin Seleşi a luat pe toată lumea prin surprindere după ce a anunţat că pleacă de la Antena 1. Ani la rând a prezentat celebra emisiune Te cunosc de undeva alături de Alina Pușcaș.

După ce a încheiat contractul cu trustul Intact, a făcut paşi mici în proiectele de la ProTV. A apărut mai întâi în programul de revelion al postului, apoi a revenit în forţă cu emisiunea Batem palma. Între timp, s-a focusat şi pe cariera lui în actorie și a pregătit noi spectacole.

Adio, Antena 1, a plecat la Pro Tv!

Viviana Sposub, frumoasa prezentatoare a rubricii meteo de la Observator a decis să părăsească trustul Intact Media în urmă cu mai mulţi ani. Aceasta a prezentat pe 26 iunie 2019 ultima să rubrică de meteo. Viviana și-a luat, cu această ocazie, adio de la telespectatorii care îi urmăreau activitatea.

Frumoasa şatenă nu a stat mult „pe bară”, iar după câteva luni a anunţat că revenine pe micile ecrane în rolul de co-prezentatoare în emisiunea Vorbește lumea, moderată la acel moment de Cove și de Adela Popescu.

Chefii, un nou început la ProTV

Ultimii, dar nu cei din urmă pe lista noastră sunt Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu. În ultimele zile, numele celor trei bucătari sunt pe buzele tuturor, după ce au anunţat că se întorc „înapoi în viitor”, după cum a transmis partenerul Doinei Teodoru pe pagina sa de Instagram, adică la ProTV.

De altfel, în trustul de pe Pache Protopopescu, cei trei chefi şi-au început activitatea, chiar la emisiunea MasterChef pe care urmează, din nou, să o jurizeze.

Show-ul culinar s-a bucurat de un succes colosal timp de trei sezoane cu cei trei chefi în prim plan. După ce Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu s-au mutat la Antena 1, audienţele de la ProTV au început să scadă. De atunci, nimeni nu a mai putut să îi egaleze, ceea ce ne face să ne gândim că acesta ar fi principalul motiv pentru care şefii din Pache i-au vrut înapoi!

 

Sursă foto: social media

Publicat: 19 apr. 2024, 15:00 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×