TOP CIAO.RO | Ia mai toarnă un păharel să ne veselim niţel! Şpriţ corespunzător şi vedete fără control

Publicat: 01 ian. 2024, 15:00 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao

De această dată vă invităm să vă delectaţi cu un top mai puţin obişnuit. Divele noastre s-au întrecut… nu în ţinute sau apariţii extravagante aşa cum probabil vă aşteptaţi, ci în numărul paharelor pe care le-au dat peste cap. Licorile lui Bachus au pus stăpânire pe vedetele din România, iar ce a ieşit… vă lăsăm să priviţi singuri!

„Piesele” celebre ale showbiz-ului autohton au comis-o grav la capitolul alcool! Nu s-au oprit la un singur păhărel, deşi începutul a fost mai greu, restul au intrat fără probleme. Imaginile pe care am ales să vi le prezentăm astăzi vă vor amuza copios. Cu siguranţă nu şi pe protagonistele noastre, pentru că ar vrea să uite unele ipostaze în care au fost surprinse.

Şpriţ corespunzător şi vedete fără control

Nume cu greutate, din mai multe „discipline”, au participat de-a lungul timpului la şpriţuri corespunzătoare, iar finalul a fost apoteotic.

Una dintre divele care nu au mai avut control după o petrecere a fost chiar Loredana Chivu. Susţinută de un bun amic, blondina a fost condusă la maşină, acolo unde s-a prăbuşit pe bancheta din spate. Fusese o noapte luuuungă!

Tare din urmă vin Oana Mareș, Rita Mureșan, Delia, Cruduța, dar și Ana Maria Brânză care şi-a permis să aibă şi ea o noapte de pomină… după atâtea medalii câştigate şi o viaţă plină de restricţii.

Dar topul nostru nu se opreşte aici. Printre vedetele care s-au dat în stambă pe plajă sau în cluburi se mai numără şi Anna Lesko, Flore Salalidis, Andreea Popescu, Ana Maria Brânză, Monica Columbeanu, Agnes Matoko, Cristina ICH, Wanda, Andreea Popescu, Oana Mareș, Iulia Vântur, Patricia Vizitiu, Gina Pistol, Roxana Ionescu, Delia, Ramona Gabor, Alina Crișan, Rita Mureșan, Elena Gheorghe, Andreea Podărescu, Marinela Avădani, Adela Popescu, Ruxandra Dragomir, fetele de la Amadeus, Rodica Miron, Loredana Groza, Daniela Crudu.

 

Sursă foto: arhivă CIAO

Publicat: 01 ian. 2024, 15:00 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă