Laura Cosoi stie care este secretul casniciei perfecte

Publicat: 04 oct. 2016, 11:49 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Laura Cosoi stie care este secretul casniciei perfecte

Multi cred ca au gasit secretul casniciei perfecte, insa in realitate putini sunt aceia care chiar l-au gasit. Laura Cosoi si Cosmin Curticapean si-au unit destinele in urma cu un an, iar de atunci sunt mai fericiti ca niciodata si se inteleg foarte bine.

“Cosmin  este baiatul visurilor mele. El era in visul meu de cand eram mica. Relatia noastra functioneaza foarte bine. Eu nu sunt geloasa si nici isterica in casnicia mea. Nu-i controlez telefonul”, ne-a spus vedeta.

Specialistii sunt de parere ca doua persoane nu pot convietui pentru totdeauna, insa Laura este de parere ca fiecare relatie are povestea ei.

“Relatiile sunt foarte diferite. E usor sa ne dam cu parerea. Bunicii meu au 60 de ani de casnicie, iar asta este clar o dovada de dragoste. Povestea lor ma inspira”, ne-a spus ea.

Laura Cosoi a fost iubita lui Smiley vreme de cinci ani, dar cei doi si-au spus adio in 2012, iar Laura s-a impacat cu Cosmin, cel pe care il cunostea inca de cand erau mici copii. Cei doi se surprind mereu cu cadouri simbolice si le place foarte mult sa calatoreasca si sa descopere locuri si culturi noi.

Cu toate acestea, Laura nu ar pleca niciodata definitiv din tara si asta pentru ca nu ar putea trai departe de meleagurile natale.

Publicat: 04 oct. 2016, 11:49 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă