Meghan Markle & Prințul Harry. Ce titlu va primi bebelușul Ducilor de Sussex

Publicat: 26 apr. 2021, 08:30 Autor: Andreea Voicu Vedete

Meghan Markle & Prințul Harry. Ce titlu va primi bebelușul Ducilor de Sussex, după ce acesta va fi adus pe lume. Meghan Markle este însărcinată pentru a doua oară, iar cei doi așteaptă să devină părinți de fetiță!

Meghan Markle a devenit mămică pentru prima oară în anul 2019, când l-a adus pe lume pe micuțul Archie. Acum, soția Prințului Harry este însărcinată pentru a doua oară. La finalul primăverii, Meghan Markle va aduce pe lume o fetiță. Chiar dacă aceștia au renunțat la atribuțiile și îndatoririle regale, cuplul încă face parte din Familia Regală a Marii Britanii. Micuțul Archie ar fi putut primi la naștere titlul de ”Conte de Dombarton”, ce îi aparține tatălui său, dar acest lucru nu a fost posibil. Totuși, în acest caz, este puțin probabil ca fetița care se va naște să primească titlul de ”Prințesă”. Pentru ca micuții să primească titluri, Regina Elisabeta ar trebuit să facă o scrisoare de brevet. O asemenea scrisoare a făcut-o Regina în 2013, când strănepoata ei, Charlotte, a primit titlul de ”Prințesă”.

Cum vrea să nască Meghan Markle cel de-al doilea copil

Meghan Markle și-ar fi exprimat dorința de a naște cel de-al doilea copil acasă, în confortul propriu. Ea și Prințul Harry locuiesc în vila din Montecito, locuință pe care au achiziționat-o în urmă cu două luni de zile, atunci când Ducii de Sussex au decis să se stabilească în America, arată Verdict.

Nu e prima oară când Ducesa de Sussex își dorește să nască acasă. Și pe micuțul Archie și-ar fi dorit să îl nască acasă, însă acest lucru nu a fost posibil. Meghan Markle ar fi dorit să îl aducă pe lume la Frogmore Cottage din Regatul Unit: ”Planul lui Meghan era să îl nască acasă pe Archie, dar știți ce se spune despre planurile bine stabilite”.

„În cele din urmă, medicii au sfătuit-o să meargă la spital și tot ceea ce ea și-a dorit a fost ca Archie să vină pe lume în siguranță. Însă, acum are o casă superbă în California și este cel mai frumos loc unde ar putea să își aducă pe lume fetița”, au adăugat sursele.

Sursă foto: Capturi video Youtube

Publicat: 26 apr. 2021, 08:30 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă