Cum vrea să nască Meghan Markle cel de-al doilea copil

Publicat: 09 apr. 2021, 15:18 Autor: Andreea Voicu Vedete

Meghan Markle este gravidă pentru a doua oară, iar aceasta și-ar plănui să aducă cel de-al doilea copil pe lume în confortul propriu, acasă.

Meghan Markle și-ar fi exprimat dorința de a naște cel de-al doilea copil acasă, în confortul propriu. Ea și Prințul Harry locuiesc în vila din Montecito, locuință pe care au achiziționat-o în urmă cu două luni de zile, atunci când Ducii de Sussex au decis să se stabilească în America, arată Verdict.

Nu e prima oară când Ducesa de Sussex își dorește să nască acasă. Și pe micuțul Archie și-ar fi dorit să îl nască acasă, însă acest lucru nu a fost posibil. Meghan Markle ar fi dorit să îl aducă pe lume la Frogmore Cottage din Regatul Unit: ”Planul lui Meghan era să îl nască acasă pe Archie, dar știți ce se spune despre planurile bine stabilite”.

„În cele din urmă, medicii au sfătuit-o să meargă la spital și tot ceea ce ea și-a dorit a fost ca Archie să vină pe lume în siguranță. Însă, acum are o casă superbă în California și este cel mai frumos loc unde ar putea să își aducă pe lume fetița”, au adăugat sursele.

Ce job avea Meghan Markle la vârsta de 13 ani

De la vârsta de 13 ani, Meghan Markle a început să muncească, pentru a-și face bani de buzunar. Ea s-a angajat atunci într-un magazin de iaurt. Incredibil a fost momentul în care, Meghan, în timpul interviului a rostat numele locului unde a lucrat, iar apoi patronii magazinului au fost pur și simplu asaltați de comenzi!

Chiar dacă acum stă într-o locuință fastuoasă care costă extrem de mult, alături de partenerul ei, Prințul Harry, și copil, iar în prezent are un venit stabil și mare, în trecut Meghan Markle câștiga un salariu extrem de mic, unii ar spune „mizerabil”. Patronii magazinului de deserturi pe bază de iaurt o plăteau pe aceasta cu salariul minim pe economie la acea vreme. Chiar dacă nu primea bani mulți, Meghan Markle s-a făcut foarte plăcută în rândul clienților și a colaborat bine cu angajații, colegii ei de muncă, arată Ok Magazine.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 09 apr. 2021, 15:18 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă