Ce job avea Meghan Markle la vârsta de 13 ani. Soția Prințului Harry a lucrat într-un magazin de iaurt

Publicat: 26 Mar. 2021, 11:23 Vedete

Meghan Markle și Prințul Harry au intrat în atenția publicului recent, după ce au luat parte la un super-interviu alături de celebra Oprah Winfrey. Cei doi au făcut dezvăluiri incredibile despre viața personală, despre Familia Regală, copii, dar și despre greutățile prin care au trecut de-a lungul timpului. Odată cu interviul difuzat peste hotare, din ce în ce mai multe detalii s-au aflat despre Meghan Markle, despre copilărie și trecut.

De la vârsta de 13 ani, Meghan Markle a început să muncească, pentru a-și face bani de buzunar. Ea s-a angajat atunci într-un magazin de iaurt. Incredibil a fost momentul în care, Meghan, în timpul interviului a rostat numele locului unde a lucrat, iar apoi patronii magazinului au fost pur și simplu asaltați de comenzi!

Chiar dacă acum stă într-o locuință fastuoasă care costă extrem de mult, alături de partenerul ei, Prințul Harry, și copil, iar în prezent are un venit stabil și mare, în trecut Meghan Markle câștiga un salariu extrem de mic, unii ar spune „mizerabil”. Patronii magazinului de deserturi pe bază de iaurt o plăteau pe aceasta cu salariul minim pe economie la acea vreme. Chiar dacă nu primea bani mulți, Meghan Markle s-a făcut foarte plăcută în rândul clienților și a colaborat bine cu angajații, colegii ei de muncă, arată Ok Magazine.

Câți bani ar fi primit cuplul Meghan Markle – Prințul Harry în urma apariției în interviul cu Oprah

Ducii de Sussex au reușit să ”revolte” opinia publică în urma interviului pe care l-au avut cu prietena lor apropiată, celebra Oprah Winfrey. Cei doi au făcut dezvăluiri care au legătură cu Familia Regală, căsnicia lor, viața de familie, proiectele, presa, situația financiară, despre micuțul Archie, despre a doua sarcină, dar și despre alte subiecte. În urma interviului, presa internațională a scris că Meghan Markle și Prințul Harry ar fi încasat milioane de dolari. Însă, adevărul este cu totul altul.

La momentul la care interviul a fost difuzat, peste 17 milioane de telespectatori au urmărit declarațiile cuplului. Potrivit Spynews, CBS ar fi plătit drepturi de autor și licențe în valoare de 7 milioane de dolari companiei lui Oprah Winfrey, Harpo Productions. Însă, cei doi nu au primit niciun ban, iar declarațiile au fost făcute fără a încasa vreo sumă de bani.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 26 Mar. 2021, 11:23 Vedete
Pe aceeași temă