Meghan Markle și Prințul Harry vor încasa o sumă uriașă! Președintele Obama le-a dat o mână de ajutor

Publicat: 25 iun. 2020, 09:05 Autor: Andreea Voicu Vedete

Meghan Markle și Prințul Harry au luat o decizie de pe urma căreia vor încasa o sumă uriașă. 

Cei doi, care nu mai fac parte din Familia Regală, au semnat un contract care îi reprezintă chiar pe soții Obama sau soții Clinton. Din acest contract, Meghan Markle și Prințul Harry ar urma să câștige 400.000 de dolari doar pentru un discurs, arată Ok! Magazine.

De când s-au mutat la Los Angeles, totul ar fi vorba despre Harry Walker Agency. Ei plănuiesc să țină discursuri la evenimente cu profil social, cum ar fi egalitatea rasială sau sexuală, sănătatea mentală şi problemele legate de mediul înconjurător. Agenția a fost reprezentată și de Barack Obama, unde a câștigat un contract de 400.000 de dolari pentru un discurs la un eveniment din 2017. Soții Clinton au fost plătiți în medie cu 250.000 de dolari pentru apariții, în 2014. Legătura cu firma respectivă ar fi fost făcută chiar de soții Michel și Barack Obama, mai ales că sunt apropiați ai cuplului.

Câți bani au în conturi prinții Harry și William și soțiile lor

Cupluri regale care se „lăfăie”, la propriu, în bani. Acestea au intrat în topul realizat de Guarantor Loans, top care vizează cuplurile celebre. Pe primul loc se află Oprah Winfrey și soțul, Stedman Graham, care au o avere de 3.15 miliarde de dolari.

Însă, Prințul William și soția sa, Kate Middleton, au o avere de 50 de milioane de dolari, o mare parte din bani fiind ai Prințului, moșteniți de la familie.

Prințul Harry și Meghan Markle se află și ei în top, chiar pe locul 35. Cei doi au o avere de 40 de milioane de dolari.

Publicat: 25 iun. 2020, 09:05 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă