De ce ducesele Meghan Markle și Kate Middleton poartă cercei ieftini la ținute scumpe!

Publicat: 10 Jun. 2020, 14:52 Vedete

Sunt celebre, frumoase, respectate și au averi impresionante! Dar voi v-ați gândit vreodată de ce ducesele Meghan Markle și Kate Middleton poartă cercei ieftini la ținute scumpe? Răspunsul e simplu!

Ținutele fie sunt simple, fie sunt extravagante, dar de multe ori nici nu ”contează”, pentru că oamenii le iubesc pentru ceea ce sunt ele ca persoane! Dar, un detaliu fin a ieșit la suprafață, în legătură cu accesoriile pe care ducesele le poartă. Care este motivul pentru care accesorizează rochiile de sute de dolari cu perechi de cercei de 5 dolari?

De ce ducesele Meghan Markle și Kate Middleton poartă cercei ieftini la ținute scumpe

Acest lucru ar fi o strategie de marketing, potrivit Antena 3, fiind vorba și despre popularizarea brandurilor britanice. De exemplu, Kate Middleton a asezonat o rochie de 222 de dolari cu o pereche de cercei în valoare de 10 dolari. Pe de altă parte, la o rochie de 2000 de dolari, s-a accesorizat cu o pereche de cercei de 6 dolari.

Meghan Markle a asortat o rochie de 10.000 de dolari marca Valentino cu o pereche de cercei de 6 dolari. Făcând acest lucru, ducesele vor să fie mai aproape de public, care este format din toate categoriile de persoane: de la cele bogate, până la cele sărace.

Meghan Markle este dependentă de un talisman norocos

Recent, ea și-a achiziționat o bijuterie puțin mai neobișnuită pentru a o feri de energiile negative. Meghan Markle purta în urmă cu doi ani de zile un inel cu Mâna Fatimei, pentru a o proteja de negativitate, iar acum fosta Ducesă de Sussex a ales să își achiziționeze un ”Evil eye”, care este cunoscut în Turcia, Grecia, dar și în România, arată VIVA.ro.

Potrivit sursei, talismanul respectiv, ”Ochiul Răului”, este un ochi albastru care se spune despre el că alungă energiile negative și te protejează de tot ce este rău. Acesta poate fi purtat atât pe un lănțișor, cât și la inele, brățări, și poate fi pus și în mașină, la ușă sau chiar în curte pentru protecție.

Publicat: 10 Jun. 2020, 14:52 Vedete
Pe aceeași temă