Meghan Markle este dependentă de un talisman norocos! Cât costă superba bijuterie

Publicat: 26 May. 2020, 09:18 Vedete

Nu mulți sunt cei care știu faptul că Meghan Markle, fosta Ducesă de Sussex, poartă la gât un talisman pentru a o feri de necaz.

Recent, ea și-a achiziționat o bijuterie puțin mai neobișnuită pentru a o feri de energiile negative. Meghan Markle purta în urmă cu doi ani de zile un inel cu Mâna Fatimei, pentru a o proteja de negativitate, iar acum fosta Ducesă de Sussex a ales să își achiziționeze un ”Evil eye”, care este cunoscut în Turcia, Grecia, dar și în România, arată VIVA.ro.

Potrivit sursei, talismanul respectiv, ”Ochiul Răului”, este un ochi albastru care se spune despre el că alungă energiile negative și te protejează de tot ce este rău. Acesta poate fi purtat atât pe un lănțișor, cât și la inele, brățări, și poate fi pus și în mașină, la ușă sau chiar în curte pentru protecție.

Meghan Markle s-a afișat recent așa, chiar în timpul unei discuții cu o clientă a fundației de caritate pentru femei. Iată dovada!

Meghan Markle poartă la gât un talisman

Sursă foto: Capturi video Youtube

Meghan Markle și Prințul Harry au pierdut foarte mulți bani

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, s-au instalat în North Saanich, o mică stațiune balneară din sudul Insulei Vancouver. Noii vecini ai Ducilor de Sussex nu par impresionați de prezența cuplului, însă sunt deranjați de intruziunea presei în viața lor, relatează CTV News. După ce au renunțat să primească bani din fondurile publice de la Coroană, cei doi soți ar putea să se lanseze și în alte afaceri pe cont propriu.

De altfel, capul unei astfel de liste se află marca comercială regală “Sussex Royal” pe mai mult de 100 de articole, de la tricouri, cărți și reviste până la materiale didactice și grupuri de sprijin emoțional. Acest demers l-au făcut în iunie 2019, iar de atunci au avut la dispoziție șase luni ca să extindă înregistrarea și în alte țări. La momentul respectiv păreau ocupați cu alte treburi, așa că problemele și-au făcut loc. După ultimele evenimente ,alți afaceriști au profitat și au înregistrat denumirea ”Sussex Royal” în SUA, Canada și la Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală (EUIPO).

Publicat: 26 May. 2020, 09:18 Vedete
Pe aceeași temă