Meghan Markle și Prințul Harry au împlinit 2 ani de căsnicie! Cum au sărbătorit

Publicat: 21 May. 2020, 09:01 Vedete

Fericire mare în Familia Regală. Meghan Markle și Prințul Harry au împlinit doi ani de căsnicie, iar acest lucru i-a îmbucurat tare mult pe cei care au părăsit membrii regali.

Deja au trecut doi ani de zile de când Meghan Markle și Prințul Harry au spus ”Da!” în fața lui Dumnezeu, la biserică. Iar de atunci, au luat decizii incredibile și au adus pe lume un copil frumos, pe micuțul Archie. Recent, fiul lor a împlinit un an.

Cât timp au fost la Los Angeles, Meghan Markle și Prințul Harry s-au ocupat de activitățile finatropice și au făcut voluntariat, apoi au lansat și organizația lor nonprofit care poartă numele de Archewell.

„Aceștia vor să petreacă timp de calitate unul cu celălalt, ca o familie. Nu vor munci deloc și s-au asigurat că nu vor avea întâlniri și că nimeni nu îi va suna”, a precizat o sursă pentru publicația Bazaar, citează Viva.

Anul trecut, la un an de când s-au căsătorit, Prințul Harry i-a făcut un cadou extraordinar lui Meghan Markle, și anume o brățară încrustrată cu diamante foarte scumpă!

Meghan Markle și Prințul Harry au pierdut foarte mulți bani

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, s-au instalat în North Saanich, o mică stațiune balneară din sudul Insulei Vancouver. Noii vecini ai Ducilor de Sussex nu par impresionați de prezența cuplului, însă sunt deranjați de intruziunea presei în viața lor, relatează CTV News. După ce au renunțat să primească bani din fondurile publice de la Coroană, cei doi soți ar putea să se lanseze și în alte afaceri pe cont propriu.

De altfel, capul unei astfel de liste se află marca comercială regală “Sussex Royal” pe mai mult de 100 de articole, de la tricouri, cărți și reviste până la materiale didactice și grupuri de sprijin emoțional. Acest demers l-au făcut în iunie 2019, iar de atunci au avut la dispoziție șase luni ca să extindă înregistrarea și în alte țări. La momentul respectiv păreau ocupați cu alte treburi, așa că problemele și-au făcut loc. După ultimele evenimente ,alți afaceriști au profitat și au înregistrat denumirea ”Sussex Royal” în SUA, Canada și la Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală (EUIPO).

Publicat: 21 May. 2020, 09:01 Vedete
Pe aceeași temă