Meghan Markle, dezvăluirea care a șocant întreaga planetă. Soția printului Harry a pierdut o sarcină

Publicat: 25 Nov. 2020, 12:01 Vedete

Meghan Markle, soția prințului Harry, a dezvăluit într-un articol publicat în New York Times că a suferit pierderea unei sarcini în luna iulie a acestui an.

Ducesa de Sussex vorbeste despre „o suferinta aproape de nesuportat”.

„Ştiam, în timp ce-l strângeam în braţe pe primul meu copil, că îl pierd al doilea”, a dezvăluit ducesa, conform Birmingham Mail.

„Să pierzi un copil înseamnă să porţi o durere aproape insuportabilă, trăită de mulţi, dar despre care puţini vorbesc”, a adăugat ea.

Meghan Markle a dezvăluit că a simţit o crampă ascuţită şi a căzut pe podea cu primul ei copil în braţe, fredonând un cântec de leagăn pentru a menţine calmul, dar ştia că îl pierde pe cel de-al doilea copil al ei.

„Câteva ore mai târziu, m-am întins într-un pat de spital, ţinându-l de mână soţului meu”, a spus Meghan Markle, dezvăluind că soţul ei o ţinea de mână şi plângea.

Reamintind interviul emoţionant cu jurnalistul Tom Bradby, în care ea a spus, întrebată cum se simte, „Mulţumesc că mă întrebi, nu mulţi întreabă asta, dar este un lucru extrem de greu să continui totul şi în spatele camerelor”, Meghan spune acum: „I-am răspuns sincer, neştiind că ceea ce am spus va rezona cu atât de multe mămici”.

Meghan Markle și Prințul Harry s-au mutat în casă nouă

După ce au plecat în Canada, au revenit, dar nu și-au găsit un ”loc” anume, acum foștii Duci de Sussex, Meghan Markle și Prințul Harry, și-au găsit liniștea. Cei doi și-au cumpărat propria locuință în Santa Barbara, la 150 de kilometri de Los Angeles. Un reprezentant al cuplului a confirmat presei că cei doi și-au achiziționat casa. Se pare că cei doi chiar locuiesc acolo începând cu luna iulie a acestui an, alături de micuțui Archie. Totuși, nu trebuie să trecem cu vederea că Santa Barbara este un loc în care vedetele își cumpără de cele mai multe ori locuințe, devenind astfel un loc exclusivist. Ei sunt vecini și cu Ellen DeGeneres, Tom Cruise și Oprah Winfrey.

Înainte să se mute în noua casă din Santa Barbara, cei doi au locuit în Beverly Hills, în reședința regizorului Tyler Perry, conform Ok! Magazine.

„S-au stabilit într-o comunitate foarte liniştită şi speră că le va fi respectată intimitatea atât lor, ca familie, cât şi vecinilor lor”, spune purtătorul de cuvânt al cuplului.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 25 Nov. 2020, 12:01 Vedete
Pe aceeași temă