VIDEO. Harry şi Meghan şi-au cumpărat casa visurilor în Santa Barbara! Cum arată locuința pentru care cei doi au scos din buzunar 14,7 milioane de dolari

Publicat: 20 Aug. 2020, 11:30 Vedete

A trecut deja mai mult de jumătate de an de când Prințul Harry și Meghan Markle au părăsit familia regală britanică și s-au mutat mai întâi în Vancouver, Canada, și apoi în Statele Unite, în Los Angeles, unde au fost găzduiți de mogulul Tyler Perry pe proprietatea acestuia din Beverly Ridge. După multe căutări cei doi și-au achiziționat recent casa visurilor.

Se pare însă că Prințul Harry și Meghan Markle tocmai și-au achiziționat propria lor casă, în Santa Barbara. Aceștia vor fi vecini cu foarte multe vedete care au ales să se mute în zona Montecito, printre care Oprah Winfrey, Gwyneth Paltrow, Julia Louis-Dreyfus, Drew Barrymore sau Ellen DeGeneres.

„S-au stabilit într-o comunitate foarte liniştită şi speră că le va fi respectată intimitatea atât lor, ca familie, cât şi vecinilor lor”, spune purtătorul de cuvânt al cuplului.

Harry și Meghan și-au cumpărat casa visurilor

Casa celor doi, construită în 2003, este situată în zona exclusivistă Montecito, are 9 dormitoare şi 16 băi şi i-a costat pe foştii duci 14,7 milioane de dolari. Locuinţa se întinde pe 1.347 mp locuibili şi are un teren imens, de circa 21.000 mp.

Pe acest teren există şi o casă de oaspeţi cu două dormitoare şi două băi, care ar putea deveni reşedinţa mamei lui Meghan, Doria Ragland, care are şi rolul de bonă a micuţului Archie.

Câți bani au în conturi prinții Harry și William și soțiile lor

Cupluri regale care se „lăfăie”, la propriu, în bani. Acestea au intrat în topul realizat de Guarantor Loans, top care vizează cuplurile celebre. Pe primul loc se află Oprah Winfrey și soțul, Stedman Graham, care au o avere de 3.15 miliarde de dolari.

Însă, Prințul William și soția sa, Kate Middleton, au o avere de 50 de milioane de dolari, o mare parte din bani fiind ai Prințului, moșteniți de la familie.

Prințul Harry și Meghan Markle se află și ei în top, chiar pe locul 35. Cei doi au o avere de 40 de milioane de dolari.

Publicat: 20 Aug. 2020, 11:30 Vedete
Pe aceeași temă