Singura cerință pe care bona micuțului Archie a fost nevoită să o îndeplinească pentru a fi angajată de Meghan și prințul Harry. Nimeni nu se aștepta la acest lucru

Publicat: 12 Oct. 2020, 15:26 Vedete

După separarea de familia regală a Marii Britanii, Meghan Markle și prințul Harry și-au dorit să ducă o viață obișnuită. Cei doi își creasc fiul într-o manieră cât mai „normală”, iar pentru ca acest lucru să fie posibil, cei doi au impus o regulă importantă pentru bona micuțului.

Meghan și prințul Harry sunt extrem de fericiți cu viața pe care o trăiesc acum. Cei doi s-au mutat de mai multe ori până când au găsit un loc pe care să îl numească ”acasă”.

Pentru că cei doi călătoresc foarte mult în continuare, au avut nevoie de ajutorul unei bone. Spre deosebire de membrii familiei regale care optează pentru angajarea unei absolvente a Colegiului Norland care lucrează întotdeauna într-o vestimentație impusă, mai exact o uniformă compusă dintr-o rochie și o pălărie bej, prințul Harry nu a dorit acest lucru pentru bona fiului său.

Singura cerință pe care bona micuțului Archie a fost nevoită să o îndeplinească

Potrivit unui comentator regal, prințul Harry a refuzat să angajeze un astfel de ajutor, în uniformă.

Vorbind cu Yahoos Royal Box în septembrie, comentatorul Omid Scobie a dezvăluit că Harry a refuzat o bonă pregătită de Norland pentru că nu-și dorește să trăiască la fel ca Mary Poppins.

„Nu vreau o femeie în uniformă în jurul copilului meu. Nu trăim în filmul Mary Poppins. Vom avea o familie normală”, spunea Harry.

Inițial, cuplul regal a întâmpinat dificultăți în angajarea unei bone pentru fiul lor Archie. În luna iunie a anului trecut, The Sun anunța că actuala bonă a micuțului este, de fapt, a treia.

În cele din urmă au angajat o bonă pe care o consideră „un dar din ceruri”. Nu poartă uniformă și chiar a însoțit cuplul regal în turneul din Africa de Sud de la începutul lunii octombrie a anului trecut.

Aceeași sursă mărturisește că bona îl „adoră” pe Archie și că „s-a integrat foarte bine în familia lor”.

Publicat: 12 Oct. 2020, 15:26 Vedete
Pe aceeași temă