Harry şi Meghan Markle, dezvăluiri despre discriminarea la care ar fi fost supus primul lor copil: „Ar fi foarte dăunător pentru ei…”

Publicat: 09 Mar. 2021, 10:01 Vedete
Harry şi Meghan Markle, dezvăluiri despre discriminarea la care ar fi fost supus primul lor copil: „Ar fi foarte dăunător pentru ei…”

Harry şi Meghan Markle au dezvăluit în timpul interviului pentru Oprah că au existat discuţii în familia regală despre „cât de închisă” va fi culoarea pielii bebeluşului lor. Meghan nu a dezvăluit identitatea persoanei care a pornit această discuție. 

În interviului exploziv acordat de Harry şi Meghan Markle realizatoarei Oprah Winfrey la CBS, cei doi au dezvăluit că au existat discuţii care i-au dezamagit foarte tare.

După ce a descris conversaţiile despre faptul că lui Archie nu i se va acorda titlul de prinţ, Meghan a spus că au existat discuţii şi despre „cât de închisă” va fi culoarea pielii fiului său.. De asemenea, ea a spus că acele discuţii au avut loc doar în prezenţa soţului său, Harry.

Meghan nu a dezvăluit identitatea persoanei care era îngrijorată de culoarea pielii bebelusului, spunând că „ar fi foarte dăunător pentru ei”.

Ieri dimineaţă, Oprah a declarat pentru „CBS This Morning” că nici regina, nici soţul ei, ducele de Edinburgh, nu au fost implicaţi în acea conversaţie.

„Harry nu a împărtăşit identitatea persoanelor vizate, dar a vrut să se asigure că ştiu şi, dacă am ocazia să transmit, că nici bunica şi nici bunicul său nu au participat la acele conversaţii”, a declarat Oprah.

De ce Meghan Markle s-ar fi gândit la suicid

Așa cum a mărturisit și Meghan Markle, soția Prințului Harry a suferit momente depresive atunci când se afla la Palatul Regal, ba chiar s-ar fi gândit la suicid. Dezvăluirile despre viața lor sunt ”picante”, informații care, cu siguranță, vor înfuria opinia publică. Meghan Markle a recunoscut că:”Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă, îmi era ruşine să îi recunosc lui Harry, din cauza pierderii pe care a suferit-o”. Evident, celebra Oprah a întrebat-o dacă a avut gânduri sinucigașe: ”Da. Am crezut că ar fi rezolvat totul pentru toată lumea”.

Prințul Harry a vorbit totodată despre relația cu tatăl și fratele său: ”Trebuie muncit mult acolo. Mă simt cu adevărat dezamăgit pentru că a trecut prin ceva similar, ştie ce înseamnă durerea… iar Archie este nepotul său. Îl iubesc foarte mult şi am trecut prin multe împreună. Dar am ales căi diferite (n.r. despre William)”.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 09 Mar. 2021, 10:01 Vedete
Pe aceeași temă