Prima reacție a prințului William, după interviul oferit de Harry și Meghan: „Nu suntem o familie rasistă”

Publicat: 11 Mar. 2021, 14:21 Vedete
Prima reacție a prințului William, după interviul oferit de Harry și Meghan: „Nu suntem o familie rasistă”

Prinţul William a reacţionat joi după interviul acordat de Harry şi de soţia acestuia, Meghan. Acesta a explicat faptul că familia regală nu este rasistă.

Ducele de Cambridge a spus că familia „nu este rasistă” în primele sale comentarii după interviul ducelui şi ducesei de Sussex cu Oprah Winfrey, scrie BBC.

Aflat într-o vizită în estul Londrei, prinţul William a spus că nu a vorbit deocamdată cu fratele său despre interviu.

Harry şi Meghan Markle, dezvăluiri despre discriminarea la care ar fi fost supus primul lor copil

În interviului exploziv acordat de Harry şi Meghan Markle realizatoarei Oprah Winfrey la CBS, cei doi au dezvăluit că au existat discuţii care i-au dezamagit foarte tare.

După ce a descris conversaţiile despre faptul că lui Archie nu i se va acorda titlul de prinţ, Meghan a spus că au existat discuţii şi despre „cât de închisă” va fi culoarea pielii fiului său.. De asemenea, ea a spus că acele discuţii au avut loc doar în prezenţa soţului său, Harry.

Meghan nu a dezvăluit identitatea persoanei care era îngrijorată de culoarea pielii bebelusului, spunând că „ar fi foarte dăunător pentru ei”.

Ieri dimineaţă, Oprah a declarat pentru „CBS This Morning” că nici regina, nici soţul ei, ducele de Edinburgh, nu au fost implicaţi în acea conversaţie.

„Harry nu a împărtăşit identitatea persoanelor vizate, dar a vrut să se asigure că ştiu şi, dacă am ocazia să transmit, că nici bunica şi nici bunicul său nu au participat la acele conversaţii”, a declarat Oprah.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 11 Mar. 2021, 14:21 Vedete
Pe aceeași temă