Reacţia oficială a Familiei Regale britanice după interviul acordat de Harry şi Meghan: ”Întreaga familie este întristată…”

Publicat: 10 Mar. 2021, 08:44 Vedete
Reacţia oficială a Familiei Regale britanice după interviul acordat de Harry şi Meghan: ”Întreaga familie este întristată…”

Problemele rasiale ridicate de ducele şi ducesa de Sussex în interviul lor cu Oprah Winfrey sunt „îngrijorătoare” şi „luate foarte în serios”, a transmis Palatul Buckingham. Mai mult, Familia Regală consideră faptul că aceste probleme sunt private și doresc să rezolve situația departe de ochii curioșilor.

Palatul Buckingham a emis, marţi seara, un comunicat oficial drept răspuns la interviu acordat de Ducii de Sussex. În mesajul transmis de Familia Regală se arată că problemele legate de rasism şi sănătatea mentală, ridicate de prinţul Harry şi soţia sa, Meghan, vor fi tratate cu seriozitate.

„Întreaga familie este întristată să afle cât de provocatori au fost ultimii ani pentru Harry şi Meghan”, se arată în comunicat.

„Problemele ridicate, în special cea privind rasismul, sunt îngrijorătoare. Deşi unele amintiri pot varia, ele sunt luate foarte în serios şi vor fi abordate de către familie în privat”, continuă mesajul transmis de regina Elisabeta a II-a.

În încheiere se arată că „Harry, Meghan şi Archie vor fi întotdeauna membrii mult iubiţi ai familiei”.

Din mesajul Palatului Buckingham se înţelege că Familia Regală consideră subiectele dezbătute în interviul acordat pentru Oprah, drept o problemă privată, şi că ar trebui să li se ofere posibilitatea de a le discuta în mod privat, scrie BBC News.

De ce Meghan Markle s-ar fi gândit la suicid

Așa cum a mărturisit și Meghan Markle, soția Prințului Harry a suferit momente depresive atunci când se afla la Palatul Regal, ba chiar s-ar fi gândit la suicid. Dezvăluirile despre viața lor sunt ”picante”, informații care, cu siguranță, vor înfuria opinia publică. Meghan Markle a recunoscut că:”Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă, îmi era ruşine să îi recunosc lui Harry, din cauza pierderii pe care a suferit-o”. Evident, celebra Oprah a întrebat-o dacă a avut gânduri sinucigașe: ”Da. Am crezut că ar fi rezolvat totul pentru toată lumea”.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 10 Mar. 2021, 08:44 Vedete
Pe aceeași temă