Meghan Markle, prima apariţie televizată după controversatul interviu de la Oprah. Ce mesaj a transmis

Publicat: 10 May. 2021, 09:11 Vedete
Meghan Markle, prima apariţie televizată după controversatul interviu de la Oprah. Ce mesaj a transmis

Meghan Markle a susţinut în urmă cu câteva zile, prima apariţie televizată de la interviul cu Oprah Winfrey. Fosta actriţă susţine femeile care au rămas fără loc de muncă în pandemie. 

Peste 5 milioane de femei şi-au pierdut locul de muncă în SUA din cauza pandemiei La nivel mondial, aproximativ 47 de milioane de femei riscă să trăiască în sărăcie. În cadrul unui interviu recent, soţia lui Harry a vorbit despre acest subiect, menţionând importanţa pe care o are vaccinul la repornirea economiei mondiale.

„Ne gândim la toate femeile tinere de pe glob care trebuie să primească suportul pentru a ne conduce mai departe. Viitorul lor depinde de deciziile şi acţiunile pe care noi le luăm acum, pentru a le pregăti atât pe ele, cât şi pe noi pentru o zi de mâine plină de succes, compasiune şi echitate”, a spus ducesa de Sussex.

Cum vrea să nască Meghan Markle cel de-al doilea copil

Meghan Markle și-ar fi exprimat dorința de a naște cel de-al doilea copil acasă, în confortul propriu. Ea și Prințul Harry locuiesc în vila din Montecito, locuință pe care au achiziționat-o în urmă cu două luni de zile, atunci când Ducii de Sussex au decis să se stabilească în America, arată Verdict.

Nu e prima oară când Ducesa de Sussex își dorește să nască acasă. Și pe micuțul Archie și-ar fi dorit să îl nască acasă, însă acest lucru nu a fost posibil. Meghan Markle ar fi dorit să îl aducă pe lume la Frogmore Cottage din Regatul Unit: ”Planul lui Meghan era să îl nască acasă pe Archie, dar știți ce se spune despre planurile bine stabilite”.

„În cele din urmă, medicii au sfătuit-o să meargă la spital și tot ceea ce ea și-a dorit a fost ca Archie să vină pe lume în siguranță. Însă, acum are o casă superbă în California și este cel mai frumos loc unde ar putea să își aducă pe lume fetița”, au adăugat sursele.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 10 May. 2021, 09:11 Vedete
Pe aceeași temă