Întâlnire urgentă la Palatul Buckingham după interviul cu Harry şi Meghan Markle! Ce spune premierul Boris Johnson despre declarațiile celor doi

Publicat: 09 Mar. 2021, 13:53 Vedete
Întâlnire urgentă la Palatul Buckingham după interviul cu Harry şi Meghan Markle! Ce spune premierul Boris Johnson despre declarațiile celor doi

Întâlnire de criză care implică membrii regali seniori au avut loc după difuzarea interviului cu Harry şi Meghan Markle. Cei doi au făcut declarații neașteptate ce vizează Casa regală Britanică.

”Palatul Buckingham nu doreşte să se grăbească ca să spună ceva despre afirmaţiile prinţului Harry şi ale lui Meghan.”, a declarat Corespondentul BBC de la Casa Regală, Daniela Relph.

În interviu, prinţul Harry şi Meghan au vorbit despre rasism, sănătatea mintală, mass-media sau relaţia cu familia regală. Purtătorul de cuvânt al preşedintelui american Joe Biden a spus că va lăuda pe oricine care are curajul să vorbească despre sănătatea mintală.

Secretarul de presă de la Casa Albă, Jen Psaki, i-a descris pe prinţul Harry, în vârstă de 36 de ani, şi pe Meghan, în vârstă de 39 de ani, drept „cetăţeni liberi” care „şi-au împărtăşit propria poveste şi propriile lor lupte”.

Interviul de două ore a fost difuzat duminică de CBS în SUA şi luni seară în Marea Britanie. Meghan a mai spus că i s-a părut atât de dificilă viaţa regală, încât uneori „nu a mai vrut să fie în viaţă” şi, când a cerut ajutor din partea familie regale nu l-a primit: ”Mi s-a spus că nu pot, că nu ar fi bine pentru «instituţie».”

Premierul Boris Johnson a refuzat să comenteze ceva despre afirmaţiile făcute de Meghan Markle, dar a spus că „a avut întotdeauna cea mai mare admiraţie pentru regină şi rolul unificator pe care îl joacă”.

Meghan Markle a pierdut o sarcină

Meghan Markle, soția prințului Harry, a dezvăluit într-un articol publicat în New York Times că a suferit pierderea unei sarcini în luna iulie a anului 2020. Ducesa de Sussex vorbeste despre „o suferinta aproape de nesuportat”.

„Ştiam, în timp ce-l strângeam în braţe pe primul meu copil, că îl pierd al doilea. Să pierzi un copil înseamnă să porţi o durere aproape insuportabilă, trăită de mulţi, dar despre care puţini vorbesc”, a dezvăluit ducesa, conform Birmingham Mail.

Meghan Markle a dezvăluit că a simţit o crampă ascuţită şi a căzut pe podea cu primul ei copil în braţe, fredonând un cântec de leagăn pentru a menţine calmul, dar ştia că îl pierde pe cel de-al doilea copil al ei.

„Câteva ore mai târziu, m-am întins într-un pat de spital, ţinându-l de mână soţului meu”, a spus Meghan Markle, dezvăluind că soţul ei o ţinea de mână şi plângea.

 

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 09 Mar. 2021, 13:53 Vedete
Pe aceeași temă