Nu le-a fost ușor să renunțe la Familia Regală! Apropiat al cuplului Prințul Harry – Meghan Markle: ”Se luptă cu poziția lor în viață”

Publicat: 22 Jan. 2021, 12:14 Vedete

Prințul Harry, soțul fostei actrițe Meghan Markle, nu este foarte mulțumit de modul în care Familia Regală a reacționat la plecarea celor doi, mai ales că anul 2020 a fost un an dificil, existând între membrii tensiuni.

Mutarea Prințului Harry și a lui Meghan Markle ”dintr-o parte într-alta”, din Marea Britanie în Canada, apoi din Canada în America, unde și-au cumpărat și o locuință în Santa Barbara, a creat o tensiune în Familia Regală, potrivit Verdict.

Tom Brady, jurnalist de meserie, dar și prieten apropiat al Prințului Harry, a explicat faptul că în prezent există o situație destul de tensionată în Familia Regală și a povestit prin ce a trecut Prințul Harry odată ce a părăsit-o, renunțând atât el, cât și partenera sa, Meghan Markle, la titlurile regale. Bărbatul a fost alături de cei doi când se aflau în timpul turneului din Africa de Sud, unde a fost filmat documentarul ”Harry & Meghan: An African Journey”.

„A fost un proiect foarte complex din punct de vedere psihologic, deoarece în mod clar se aflau într-o poziție dificilă și nu se simțeau grozav. Mi-am dat seama de amploarea acestui lucru cu cât stăteam mai mult cu ei. Cred că se simt mai bine, da…sunt nefericiți? Nu, cred că sunt mulțumiți, sunt încântați de lucrurile pe care le fac”, a spus jurnalistul.

Jurnalistul a mai spus despre Familia Regală și despre Prințul Harry următoarele: ”Cred că este înnebunit de situația cu familia sa. Situația cu familia nu este ideală și a fost un an dificil pentru toți, dar sunt nefericiți acolo? Nu, nu cred că este corect, cred că sunt destul de fericiți, dar se luptă cu poziția lor în viață, toți o fac. Cred că și William o face, nu i se pare ușor”.

Meghan Markle a pierdut o sarcină în luna iulie a anului 2020

Meghan Markle și Prințul Harry au trăit o dramă în vara anului 2020, după ce Ducesa de Sussex a pierdut o sarcină în luna iulie. Totul a fost dezvăluit într-un articol publicat de New York Times. Ducesa de Sussex vorbeste despre „o suferinta aproape de nesuportat”.

„Ştiam, în timp ce-l strângeam în braţe pe primul meu copil, că îl pierd al doilea”, a dezvăluit ducesa, conform Birmingham Mail.

„Să pierzi un copil înseamnă să porţi o durere aproape insuportabilă, trăită de mulţi, dar despre care puţini vorbesc”, a adăugat ea.

Meghan Markle a dezvăluit că a simţit o crampă ascuţită şi a căzut pe podea cu primul ei copil în braţe, fredonând un cântec de leagăn pentru a menţine calmul, dar ştia că îl pierde pe cel de-al doilea copil al ei.

Sursă foto: Capturi video Youtube

Publicat: 22 Jan. 2021, 12:14 Vedete
Pe aceeași temă