Meghan Markle este însărcinată! Ea și Prințul Harry vor deveni părinți pentru a doua oară

Publicat: 15 Feb. 2021, 08:26 Vedete

Meghan Markle este însărcinată! Ea și Prințul Harry vor deveni părinți pentru a doua oară. Este fericire mare în familia celor doi. Îi vor oferi un frățior sau o surioară micuțului Archie! 

Ducesa de Sussex, Meghan Markle,  și Prințul Harry sunt foarte entuziasmați că vor deveni părinți pentru a doua oară. Anunțul a fost făcute chiar de către un purtător de cuvânt al celor doi, mărturisind faptul că ”Archie va fi un frate mai mare”. Meghan Markle este extrem de fericită, mai ales după episodul anului trecut, când a pierdut o sarcină. Ea și Prințul Harry s-au retras din îndatoririle regale în ianuarie 2020ș. S-au mutat în California. În anul 2019, a devenit mămică pentru prima oară.

„Putem confirma că Archie va fi un frate mai mare. Ducele și ducesa de Sussex sunt bucuroși să aștepte al doilea copil”, a spus purtătorul de cuvânt, arată People.

Meghan Markle a pierdut o sarcină

Meghan Markle, soția prințului Harry, a dezvăluit într-un articol publicat în New York Times că a suferit pierderea unei sarcini în luna iulie a anului 2020. Ducesa de Sussex vorbeste despre „o suferinta aproape de nesuportat”.

„Ştiam, în timp ce-l strângeam în braţe pe primul meu copil, că îl pierd al doilea. Să pierzi un copil înseamnă să porţi o durere aproape insuportabilă, trăită de mulţi, dar despre care puţini vorbesc”, a dezvăluit ducesa, conform Birmingham Mail.

Meghan Markle a dezvăluit că a simţit o crampă ascuţită şi a căzut pe podea cu primul ei copil în braţe, fredonând un cântec de leagăn pentru a menţine calmul, dar ştia că îl pierde pe cel de-al doilea copil al ei.

„Câteva ore mai târziu, m-am întins într-un pat de spital, ţinându-l de mână soţului meu”, a spus Meghan Markle, dezvăluind că soţul ei o ţinea de mână şi plângea.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 15 Feb. 2021, 08:26 Vedete
Pe aceeași temă