Raluca Pastramă a aflat sexul bebelușului! Cum au dat-o de gol prietenii ei

Publicat: 07 mart. 2022, 11:50 Autor: Dora Bazavan Vedete

La doar o zi după ce s-a aflat că Pepe urmează să devină tată pentru a treia oară, a mai venit o veste bombă în showbiz! Raluca Pastramă, fosta lui soție, este și ea însărcinată cu iubitul ei pe care l-a ținut departe de ochii presei.

Se pare că Raluca este acum însărcinată în 6 luni. Și, după cum a mărturisit un prieten din anturajul ei și al lui Pepe, frumoasa brunetă va avea tot o fetiță. A treia la număr, mare prilej de fericire nu doar pentru Raluca ci și pentru fetițele ei, Rosa și Maria.

Cum s-a aflat că fosta doamna Pascu va avea o fetiță, înainte ca ea să dezvăluie sexul bebelușului din burtică?

Într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii Exclusiv Vip, prezentată de Cristi Brancu la Prima TV, prietenul lui Pepe, George Ciubotaru, prieten bun cu artistul dar și cu Raluca, a vorbit despre faptul că amândoi, foști soți acum, sunt pe cale să devină părinți, la scurtă diferență, pentru a treia oară. Și probabil fără intenție a reușit să-i scape un mic secret.

„Anecdotic discutând, situația e amuzantă! Ei nu sunt în nicio competiție, este o simplă coincidență. Eu am rămas prieten și cu Raluca, bineînțeles, dar sigur că Pepe e prietenul meu, din ce am înțeles ea a rămas (n.r.: însărcinată) înaintea lui Yassy, și atunci, cum să spun, a fost un sincronism, dacă vrei, de care niciunul nu știa! Adică niciunul nu știa că cealaltă sau celălat o să aibă un copil!”, a mărturisit George Ciubotaru.

Raluca Pastramă: ”Acest copil este rodul dragostei noastre”

Moment după care Cristi Brancu a spus: „Foarte interesantă informație! Îți dai seama, cele două fetițe, ale lui Pepe și ale Ralucăi, aproape în același timp o să aibă doi frățiori, sau un frățior și o surioară!„. Ulterior, George Ciubotaru a dat mai mult din casă decât poate și-ar fi dorit fosta doamnă Pascu: „Nu, nu, nu, o surioară și un frățior! Adică Raluca o să aibă tot o fetiță! Maria și cu Rosa se bucură foarte tare, ele sunt foarte bucuroase că se mărește familia„. Și așa s-a aflat și sexul bebelușului Ralucăi Pastramă, fosta soție a lui Pepe. Cei doi foști soți vor deveni părinți din nou, la doar câteva luni diferență!

Raluca este foarte fericită în noua ei relație, cu atât mai mult acum, cu cât veștile sunt din cele mai fericite și va deveni mamă pentru a treia oară.

Da, este adevărată informația dumneavoastră. Sunt gravidă. Suntem foarte fericiți. Ibrahim mi-a dovedit că mă iubește, iar acest copil este rodul dragostei noastre. Nu am vrut să vorbesc până acum despre acest lucru pentru că nu-mi place să fiu subiect de presă”, a declarat Raluca și pentru cancan.ro.

 

Publicat: 07 mart. 2022, 11:50 Autor: Dora Bazavan Vedete
Dora Bazavan...
Pe aceeași temă