Andreea Antonescu este însărcinată! “Vreau să împart cu voi această bucurie…!”

Publicat: 15 aug. 2022, 13:36 Autor: Dora Bazavan Vedete

Andreea Antonescu și-a mai îndeplinit un vis! Devine mamă pentru a doua oară la 40 de ani și este extrem de încântată!

Andreea Antonescu a oferit în ajunul Sfintei Marii vestea că o să devină mamă din nou! Artista și-a asumat noua relație și a declarat că de ceva timp trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un jurnalist cunoscut dar faptul că familia ei se mărește a surprins pe toată lumea! Andreea Antonescu o să fie mamă din nou și se mândrește de minune cu burtica ei de gravidă. Nu se știu încă detalii despre evoluția sarcinii și în ce lună este deja binecunoscuta cântăreață însă fericiții părinți abia așteaptă să își țînă în brațe bebelușul sau bebelușa.

“A doua minune din viața mea! Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de Victor Vrînceanu. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre! Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media! Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile voastre frumoase!”, a fost mesajul pe care Andreea Antonescu l-a transmis în culmea fericirii pe rețetele de socializare.

Atunci când a vorbit despre noul său iubit, vedeta nu a dorit să între în detalii pentru că spera să se poată bucura de intimitate în noua ei relație.

Pe plan personal există o persoană în viața mea. Suntem împreună de patru luni, suntem foarte bine și sperăm să fie la fel de bine și în continuare. Nu aș dori să spun dacă este o persoană publică sau nu, însă, pot spune că este o persoană alături de care mă văd. Drept dovadă, pot spune că este pentru prima dată când îmi asum, în adevăratul sens al cuvântului, o relație„, a declarat cântăreața pentru Click!, atunci când a dezvăluit că are o nouă relație.

Andreea Antonescu mai are o fetiță de 11 ani, pe Sienna, din căsătoria ei cu Traian Spak. Nașa de botez a Siennei este chiar colega și prietena Andreei Antonescu, Andreea Bălan.

Nu spunea nu unui al doilea copil

Andreea Antonescu a fost întotdeauna deschisă schimbărilor din viața ei și de câte ori a fost întrebată dacă și-ar mai dori un al doilea copil nu a răspuns deloc negativ, problema fiind găsirea bărbatului potrivit cu care să poată face acest pas important din viața ei.

„Întotdeauna, schimbările din viața mea sunt făcute cu acordul Siennei. Ea rămâne cea mai bună prietenă din viața mea. Mult timp am zis amândouă că nu mai vrem un copil, implicit o surioară sau un frățior. Totuși, de vreo 2-3 ani, ei a început să îi surâdă ideea. Mi-a zis că ar preferă o surioară, căci nu ar vrea că un băiețel să îi roadă jucăriile. Această este o discuție avută în urmă cu câțiva ani.

Ea și-a dorit mai întâi acest lucru, apoi am început să mă gândesc la respectiva variantă. Căci doleanțele copilului devin legi pentru mine. Eram împăcată cu ideea de a avea un singur copil. Dar acum s-a schimbat acest lucru, însă sper să nu își dorească încă 5 copii, e greu”, a declarat Andreea Antonescu în luna martie a acestui an, într-un interviu pentru Ego.ro.

Publicat: 15 aug. 2022, 13:36 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă