Andreea Bălan și Andreea Antonescu nu și-au mai vorbit după America Express. Care a fost motivul real: „Am fost la ea și…”

Publicat: 02 feb. 2024, 11:30 Autor: Soare Raisa Vedete

Andreea Bălan și Andreea Antonescu nu și-au mai vorbit după America Express. Care a fost motivul real, deși cele două vedete nu au recunoscut că ar fi existat un conflict.

Andreea Bălan a spus adevărul despre relația pe care o avea cu Andreea Antonescu, după America Express. Cele două nu au mai fost văzute împreună după show-ul de la Antena 1. Invitată la XNS, la Antena Stars, jumătatea blondă a trupei Andre a făcut dezvăluiri.

De ce nu a mai vorbit Andreea Bălan cu Andreea Antonescu

„Nu am mai apărut împreună cu Andreea Antonescu dintr-un singur motiv. Nu avem același program momentan. Ea a născut și bebelina îi ocupă foarte mult timp. La emisiuni e normal ca fiecare să vină cu melodia ei, pe care o promovează. Am fost la ea de câteva ori să vedem împreună America Express. Nu ne-am certat, este pur și simplu vorba despre alt program acum. Când va crește și fetița ei mai mare, probabil o să ne vedem mai des”, a declarat artista, în urmă cu ceva timp.

Mai mult, Andreea Bălan a spus că cele două își văd în continuare de trupa Andre și chiar au concerte împreună.

„Noi chiar avem concerte vara aceasta împreună. Vom cânta toată vara cu trupa Andre. Nu mai scoatem melodii noi împreună pentru că nu are rost. Nostalgicii vor să le audă pe cele celebre deja”, a mai spus Andreea Bălan la XNS, în urmă cu câteva luni.

Sursa foto: Capturi Antena 1 / Instagram

Publicat: 02 feb. 2024, 11:30 Autor: Soare Raisa Vedete
Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D…...
Pe aceeași temă